Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018

Προειδοποίηση από Μόσχα προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη για την Αυτοκεφαλία της Ουκρανίας


Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου, 2018Οι Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο σε συνάντησή τους στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης, εν μέσω της συζήτησης για το μέλλον της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, 31 Αυγούστου, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
ΜΟΣΧΑ. Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία προειδοποίησε πως θα διασπάσει τους δεσμούς με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ. Βαρθολομαίο, για το θέμα της Αυτοκεφαλίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, ανέφερε το «ΑΡ».
Η αυστηρή αυτή προειδοποίηση, επεσήμανε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο, έρχεται μετά την υπόσχεση του Οικουμενικού Πατριάρχη να επιτρέψει την Αυτοκεφαλία στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας.
Η Ρωσική Εκκλησία, η μεγαλύτερη Ορθόδοξη του Κόσμου, κατά το «ΑP», αντιδρά μετ’ επιτάσεως στην απόφασή αυτή του κ. Βαρθολομαίου.
Ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Μόσχας, Vladimir Legoyda, προειδοποίησε την Παρασκευή πως θα σπάσει η «Ευχαριστιακή Κοινωνία» με το Οικουμενικό Πατριαρχείο αν καταστήσει Αυτοκέφαλη την Εκκλησία της Ουκρανίας.
Η εν λόγω Εκκλησία πρόσκεται στο Πατριαρχείο Μόσχας για εκατοντάδες χρόνια, αν και πολλές ενορίες έχουν διαχωριστεί τις τελευταίες δύο δεκαετίες, δημιουργώντας σχήσμα.
Οι εκκλησίες για ανεξαρτησία έχουν αυξηθεί από το 2014 και έπειτα, όταν η Ρωσία προσάρτησε την Χερσόνησο της Κριμαίας.
Ο εκπρόσωπος, Legoyda, είπε πως τα σχέδια για Αυτοκεφαλία «απειλούν την εύθραυστη θρησκευτική ειρήνη στην Ουκρανία» και κατηγόρησε πως αυτά καθοδηγούνται από «πολιτικές φιλοδοξίες των Ουκρανών ηγετών».
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ, Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου