Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Οίκος Versace: Πωλήθηκε στον αμερικανικό όμιλο μόδας Michael Kors

Εναντι 2,12 δισ. δολάρια (1,83 δισ. ευρώ)

Ο αμερικανικός όμιλος μόδας Michael Kors επισημοποίησε σήμερα την εξαγορά του ιταλικού οίκου Versace έναντι 2,12 δισ. δολάρια (1,83 δισ. ευρώ) επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν χθες στον Τύπο.
«Η απόκτηση του Versace είναι ένας σημαντικός σταθμός για τον όμιλό μας. Με τους δικούς μας πόρους, πιστεύουμε ότι ο οίκος Versace θα μεγαλώσει για να ξεπεράσει έναν κύκλο εργασιών δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων», τόνισε ο επικεφαλής του Michael Kors Τζον ‘Αιντολ σε ανακοίνωση.
«Είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή για τον Versace. Είμαι περήφανη που η εταιρία θα παραμείνει πολύ ισχυρή τόσο στον χώρο της μόδας όσο και στον σύγχρονο πολιτισμό», δήλωσε από την πλευρά της η Ντονατέλα Βερσάτσε, καλλιτεχνική διευθύντρια και αντιπρόεδρος του ομώνυμου ομίλου.
Συνώνυμο της λάμψης και της μεγαλοπρέπειας στην ιταλική μόδα, με πολυτελείς και σέξι κολεξιόν, ο διάσημος οίκος μόδας με σήμα κατατεθέν το κεφάλι της μέδουσας ιδρύθηκε από τον Τζιάνι Βερσάτσε και τον αδελφό του Σάντο το 1978. Μετά τη δολοφονία του Τζιάνι το 1997, η εταιρία γνώρισε δύσκολα χρόνια πριν ξαναβρεί τη λάμψη της χάρη σε μια μεγάλη επαναδιοργάνωση και στις πρωτοβουλίες της Ντονατέλα, της αδελφής των ιδρυτών του οίκου. Είναι η τελευταία ιταλική φίρμα που περνά σε χέρια ξένων επενδυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου