Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Χρήσεις της πατάτας που ίσως δεν είχατε σκεφτεί

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου, 2014

Οι πατάτες βρίσκονται σχεδόν σε κάθε σπίτι αφού αποτελούν μέρος πολλών γευμάτων. Μαγειρεύονται με διάφορους τρόπους και αποτελούν συχνά μια εύκολη λύση για φαγητό.
Ωστόσο, μπορούν να αξιοποιηθούν κι αλλιώς και να δώσουν λύσεις σε πολλά καθημερινά μικροπροβλήματα. Δείτε μερικές χρήσεις της…

Καθαρίζει τα ασημικά

Αν τα ασημικά σας έχουν μαυρίσει από τον καιρό μπορείτε να βράσετε μερικές πατάτες και μόλις λιώσουν για τα καλά να τα τρίψετε. Αφού τα τρίψετε θα γυαλίσουν ως δια μαγείας χωρίς κόπο και έξοδα.

Δίνει λύση αν το φαγητό σας είναι πολύ αλμυρό

Αν ξεχαστήκατε και σας έπεσε λίγο παραπάνω αλάτι στο φαγητό μην ταράζεστε, καθώς  η πατάτα θα σας δώσει τη λύση. Κόψτε μερικά κομμάτια ωμής πατάτας σε μορφή κύβου και ρίξτε τα στο φαγητό. Τα κομμάτια πατάτας θα απορροφήσουν το περιττό αλάτι.

Γυαλίζει τα παπούτσια

Αν τα δερμάτινα παπούτσια σας είναι θαμπά και σκονισμένα μπορείτε να τα γυαλίσετε με μια πατάτα. Κόψτε την πατάτα στη μέση και απλά τρίψτε την στα δερμάτινα παπούτσια σας, μέχρι να γυαλίσουν. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό και επαγγελματικό, καθώς θα μοιάζουν σαν να τα γυαλίσατε με βερνίκι παπουτσιών.

Ακόμα, να δοκιμάστε για το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας


Εάν το μπροστινό τζάμι έχει “πανάδες” από έξω να κόψτε μία πατάτα και από την πλευρά που είναι κομμένη να περάστε ένα χέρι το τζάμι και μετά να βάλετε τους υαλοκαθαριστήρες με το υγρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου