Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018

Σύντομη η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου στη δεξίωση προς τιμήν του Τσίπρα


Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, 2018Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Κώστας Μπέη.
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Γέρων Αμερικής κ. Δημήτριος εμφανίσθηκε για λίγα μόλις λεπτά της ώρας στη δεξίωση που παρατέθηκε από το Γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης προς τιμήν του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και αποχώρησε, κάνοντας πολλούς να διερωτώνται τι συνέβη.
Ακόμα και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας στην αρχή της ομιλίας τον προσφώνησε και είπε επί λέξει «δεν ξέρω αν είναι εδώ, με υποδέχθηκε πριν λίγο».
Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος συνοδευόμενος από τον Αρχιδιάκονο Παντελεήμονα Παπαδόπουλο, παρουσιάσθηκε για λίγο, ασπάσθηκε τον κ. Αλέξη Τσίπρα, συνομίλησε λίγο με την σύντροφό του κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα και έφυγε.
Βίντεο: Εθνικός Κήρυξ/Κώστας Μπέη
Πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα» αναφέρουν ότι πήγε στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Appeal of Conscience» που έχει ιδρύσει ο Ραβίνος Arthur Schneier στην οποία τιμήθηκε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, όπου είχε προσκληθεί να είναι ανάμεσα στους ομιλητές.
Υπογραμμίζεται ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη αγνόησε τον Αρχιεπίσκοπο κ. Δημήτριο και γενικότερα την Εκκλησία, δεν πραγματοποίησε έστω ολιγόλεπτη εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αρχιεπισκοπή, σε αντίθεση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
Αντ’ αυτού ο κ. Τσίπρας είχε βγει περίπατο με τη συνοδεία του στην Times Square στο Μανχάταν.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου