Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Σύντομη η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου στη δεξίωση προς τιμήν του Τσίπρα


Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, 2018



Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Κώστας Μπέη.
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Γέρων Αμερικής κ. Δημήτριος εμφανίσθηκε για λίγα μόλις λεπτά της ώρας στη δεξίωση που παρατέθηκε από το Γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης προς τιμήν του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και αποχώρησε, κάνοντας πολλούς να διερωτώνται τι συνέβη.
Ακόμα και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας στην αρχή της ομιλίας τον προσφώνησε και είπε επί λέξει «δεν ξέρω αν είναι εδώ, με υποδέχθηκε πριν λίγο».
Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος συνοδευόμενος από τον Αρχιδιάκονο Παντελεήμονα Παπαδόπουλο, παρουσιάσθηκε για λίγο, ασπάσθηκε τον κ. Αλέξη Τσίπρα, συνομίλησε λίγο με την σύντροφό του κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα και έφυγε.
Βίντεο: Εθνικός Κήρυξ/Κώστας Μπέη
Πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα» αναφέρουν ότι πήγε στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Appeal of Conscience» που έχει ιδρύσει ο Ραβίνος Arthur Schneier στην οποία τιμήθηκε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, όπου είχε προσκληθεί να είναι ανάμεσα στους ομιλητές.
Υπογραμμίζεται ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη αγνόησε τον Αρχιεπίσκοπο κ. Δημήτριο και γενικότερα την Εκκλησία, δεν πραγματοποίησε έστω ολιγόλεπτη εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αρχιεπισκοπή, σε αντίθεση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
Αντ’ αυτού ο κ. Τσίπρας είχε βγει περίπατο με τη συνοδεία του στην Times Square στο Μανχάταν.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου