Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018

Σύντομη η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου στη δεξίωση προς τιμήν του Τσίπρα


Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, 2018Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Κώστας Μπέη.
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Γέρων Αμερικής κ. Δημήτριος εμφανίσθηκε για λίγα μόλις λεπτά της ώρας στη δεξίωση που παρατέθηκε από το Γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης προς τιμήν του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και αποχώρησε, κάνοντας πολλούς να διερωτώνται τι συνέβη.
Ακόμα και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας στην αρχή της ομιλίας τον προσφώνησε και είπε επί λέξει «δεν ξέρω αν είναι εδώ, με υποδέχθηκε πριν λίγο».
Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος συνοδευόμενος από τον Αρχιδιάκονο Παντελεήμονα Παπαδόπουλο, παρουσιάσθηκε για λίγο, ασπάσθηκε τον κ. Αλέξη Τσίπρα, συνομίλησε λίγο με την σύντροφό του κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα και έφυγε.
Βίντεο: Εθνικός Κήρυξ/Κώστας Μπέη
Πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα» αναφέρουν ότι πήγε στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Appeal of Conscience» που έχει ιδρύσει ο Ραβίνος Arthur Schneier στην οποία τιμήθηκε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, όπου είχε προσκληθεί να είναι ανάμεσα στους ομιλητές.
Υπογραμμίζεται ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη αγνόησε τον Αρχιεπίσκοπο κ. Δημήτριο και γενικότερα την Εκκλησία, δεν πραγματοποίησε έστω ολιγόλεπτη εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αρχιεπισκοπή, σε αντίθεση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
Αντ’ αυτού ο κ. Τσίπρας είχε βγει περίπατο με τη συνοδεία του στην Times Square στο Μανχάταν.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου