Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ο πολιτισμός των Κυκλάδων (2800-2300πΧ) στο Ημερήσιο Σχολείο του Lowell


Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2018
Μία ωραία παρουσίαση με θέμα τον Κυκλαδίτικο Πολιτισμό έγινε προχθές Δευτέρα στο Ημερήσιο Ελληνο-Αμερικάνικο Σχολείο του Lowell.  Η Συλλογή του Κυκλαδίτικου Πολιτισμού έφτασε στο μόνο ημερήσιο Ελληνο-Αμερικάνικο Σχολείο με τη βοήθεια του Γενικού Προξένου της Βοστώνης κ. Στράτου Ευθυμίου.  Επίσης σημαντική είναι η συμβολή του επιχειρηματία κ. Δρακούλη Μπεχράκη (Drake Behrakis), απόφοιτου του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου του Lowell της Ακρόπολης του Ελληνισμού στις ΗΠΑ.
Εκτός από τον Γενικό Πρόξενο η κ. Ηλέκτρα Σουλεμετζίδου από το Ελληνικό Προξενείο έκανε μία υπέροχη παρουσίαση στα Ελληνικά και Αγγλικά.



Η δασκάλα του Ελληνικού Σχολείου κ. Ειρήνη Γράψια εξηγεί στους μαθητές

Η Έκθεση του Κυκλαδίτικου Πολιτισμού θα παραμείνει στο Σχολείο του Lowell για δύο μήνες και μετά θα πάει σε άλλες πόλεις που διατηρούν απογευματινά Ελληνικά Σχολεία.

Οι Κυκλάδες ονομάστηκαν έτσι από τους αρχαίους Έλληνες, γιατί σχημάτιζαν κύκλο γύρω απ ό τη Δήλο, το ιερό νησί του Απόλλωνα.


ΚΥΚΛΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (3η -2η χιλιετία) 
Μπακάλης Κώστας: history-logotexnia.blogspot.com

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου