Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ο πολιτισμός των Κυκλάδων (2800-2300πΧ) στο Ημερήσιο Σχολείο του Lowell


Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2018
Μία ωραία παρουσίαση με θέμα τον Κυκλαδίτικο Πολιτισμό έγινε προχθές Δευτέρα στο Ημερήσιο Ελληνο-Αμερικάνικο Σχολείο του Lowell.  Η Συλλογή του Κυκλαδίτικου Πολιτισμού έφτασε στο μόνο ημερήσιο Ελληνο-Αμερικάνικο Σχολείο με τη βοήθεια του Γενικού Προξένου της Βοστώνης κ. Στράτου Ευθυμίου.  Επίσης σημαντική είναι η συμβολή του επιχειρηματία κ. Δρακούλη Μπεχράκη (Drake Behrakis), απόφοιτου του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου του Lowell της Ακρόπολης του Ελληνισμού στις ΗΠΑ.
Εκτός από τον Γενικό Πρόξενο η κ. Ηλέκτρα Σουλεμετζίδου από το Ελληνικό Προξενείο έκανε μία υπέροχη παρουσίαση στα Ελληνικά και Αγγλικά.Η δασκάλα του Ελληνικού Σχολείου κ. Ειρήνη Γράψια εξηγεί στους μαθητές

Η Έκθεση του Κυκλαδίτικου Πολιτισμού θα παραμείνει στο Σχολείο του Lowell για δύο μήνες και μετά θα πάει σε άλλες πόλεις που διατηρούν απογευματινά Ελληνικά Σχολεία.

Οι Κυκλάδες ονομάστηκαν έτσι από τους αρχαίους Έλληνες, γιατί σχημάτιζαν κύκλο γύρω απ ό τη Δήλο, το ιερό νησί του Απόλλωνα.


ΚΥΚΛΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (3η -2η χιλιετία) 
Μπακάλης Κώστας: history-logotexnia.blogspot.com

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου