Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018

Υδροστρόβιλος σάρωσε τον Πόρο προκαλώντας υλικές ζημιέςΔειτε το εντυπωσιακό βίντεο


Οι περιοχές τις Νότιας και Ανατολικής Πελοποννήσου ήταν αυτές που επλήγησαν περισσότερο από την επέλαση του μεσογειακού κυκλώνα.
Από το πρωί του Σαββάτου δοκιμάζονται και τα νησιά του Σαρωνικού από την σφοδρή κακοκαιρία. Μάλιστα ανοιχτά του νησιού του Πόρου παρατηρήθηκε το φαινόμενο του υδροστρόβιλου.
Σε βίντεο που ανήρτησε ο δημαρχος Πόρου στον προσωπικό του λογαριασμό στo Facebook το πέρασμα του υδροστόβιλου από το Ασκέλι προκάλεσε υλικές ζημιές, πτώση δέντρων ενώ διεκόπη και η ηλεκτροδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου