Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018

Βάσω Αποστολοπούλου: «Ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος»

Μήνυμα ελπίδας για την αντιμετώπιση των ασθενειών που αποτελούν μάστιγα και πλήττουν τον σύγχρονο κόσμο, έδωσε από την Αμαλιάδα η διακεκριμένη Ελληνο- Αυστραλή Καθηγήτρια Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου Victoria της Αυστραλίας Βάσω Αποστολοπούλου, που ήταν το τιμώμενο πρόσωπο του 19ου Συνεδρίου Ιατρικής Χημείας που πραγματοποιήθηκε στον σύγχρονο νέο Πολυχώρο Πολιτιστικών δραστηριοτήτων του δήμου Ήλιδας.
Η κα Αποστολοπούλου ήταν στο επίκεντρο κατά την χθεσινή ημέρα του συνεδρίου και η ίδια δεν έκρυψε την ικανοποίησή της όχι μόνο για την παρουσία της στο Συνέδριο, αλλά και για την παρουσία της στην Αμαλιάδα, τον τόπο καταγωγής των γονιών της.
«Οι γονείς μου είναι από την Αμαλιάδα, αλλά εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αυστραλία. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στον τόπο καταγωγής μου, είναι πολύ ωραία εδώ» είπε μιλώντας στην ‘Π’.
Αξιοθαύμαστη διαδρομή
Η κα Αποστολοπούλου έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και κατάρτιση στον τομέα της ανάπτυξης εμβολίων για χρόνιες ασθένειες  με μεταφραστική εστίαση. Έχει εκπαιδευτεί στην ανοσολογία, τον καρκίνο και την πρωτεϊνική κρυσταλλογραφία. Έχει εκτεταμένο υπόβαθρο κλινικής έρευνας και εξαιρετικές δεξιότητες στην ανάπτυξη και την κλινική έρευνα. Το έργο της για την ανάπτυξη του εμβολίου κατά του καρκίνου έχει δοκιμαστεί σε περισσότερες από 25 κλινικές μελέτες και η κα Αποστολοπούλου τα τελευταία 20 χρόνια έχει λάβει πάνω από 100 βραβεία και διακρίσεις για τα επιτεύγματά της. Επίσης, έχει ερευνητικά επιτεύγματα στους τομείς της χορήγησης αντιγόνων και της ανάπτυξης εμβολίων. Έχει συμβάλει στην ανάπτυξη εμβολίων κατά του καρκίνου του μαστού, των ωοθηκών και του παγκρέατος, τα οποία βρίσκονται σε δομικές πιλοτικής φάσης στον άνθρωπο…
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου