Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακαταμέτρηση των ψήφων στην 3η Εκλογική Περιφέρεια μεταξύ Koh – Trahan

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2018

Στην τελευταία ενημέρωση πριν λίγο για την ανάδειξή του υποψηφίου από το δημοκρατικό κόμμα για την θέση της Νίκης Τσόνγκα η οποία αποσύρετε της πολιτικής ο υποψήφιος Daniel Koh προηγείται της Lori Trahan μερικές εκατοντάδες ψήφους.
Να σημειώσουμε ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Trahan μίλησε ότι “είμαστε κοντά στη νίκη”. Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν καταμετρηθεί τα 79% των ψήφων με αρκετά εκλογικά τμήματα στο Marlboro και Luneburg να μην έχουν καταμετρηθεί.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή η Trahan πήγαινε 240 ψήφους μπροστά. Μεταξύ 11:00μμ -12:10μμ τα αποτελέσματα σταμάτησαν να γίνονται γνωστά. Πληροφορίες όμως από μεγάλα ειδησιογραφικά πρακτορεία όπως το Νιου Γιόρκ Τάϊμς είχαν την Trahan νικήτρια.

Αυτό βέβαια είναι αναμενόμενο σε εκλογές που το εκλογικό αποτέλεσμα είναι κοντά και που η διαφορά των ψήφων είναι μικρή.
Οπότε θα περιμένουμε για το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου