Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου, 2018

  • Εκδόθηκε το βούλευμα τα μεσάνυχτα. Συνελήφθη ο Φλώρος. Δικαστικές διαδικασίες εξπρές μετά το σάλο για την πρόωρη αποφυλάκιση. .
  • Εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλλληψης για τον Φλώρο. Επιστρέφει στις φυλακές . Συνελήφθη από τη Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας, ο Αριστείδης Φλώρος, ο καταδικασθείς για το σκάνδαλο της Energa ο οποίος αποφυλακίσθηκε για λόγους υγείας. .
  • Έφυγε από την ζωή η Αλίκη Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου. Tη θλιβερή είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε με ανάρτηση στο facebook o πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για Δικαιώματα του Ανθρώπου Γιώργος Σταυρόπουλος. .
  • Πλαστογραφία καταγγέλλει η πνευμονολόγος που "εξέτασε" τον Αριστείδη Φλώρο . Μιλώντας στον Τάσο Τέλλογλου και τον ΣΚΑΙ από το εξωτερικό όπου πλέον εργάζεται η πνευμονολόγος, με ειδίκευση στις διαταραχές ύπνου, κυρία Καλλιρρόη Λάμπρου, υποστηρίζει πως ουδέποτε έχει συναντήσει ως ασθενή τον Αριστείδη Φλώρο και πως ουδέποτε υπέγραψε γνωμάτευση ύπνου γι' αυτόν. .
  • Άκαρπη η συνάντηση ΠΝΟ και ακτοπλόων. Ισχύει η απεργία στις 3 σεπτεμβίου. «Η απόφαση για την πραγματοποίησης της απεργίας, θα δημιουργήσει προβλήματα στο ταξιδιωτικό κοινό» έχει τονίσει ο ΣΕΕΝ σε ανακοίνωσή του καλώντας την ΠΝΟ να επανεξετάσει τη θέση της. 

Κόσμος

  • Ισόβια στον Βρετανό που σχεδίαζε να δολοφονήσει την Τερέζα Μέι . Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε σήμερα ένας Βρετανός που σχεδίαζε να δολοφονήσει την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι πυροδοτώντας αρχικά έναν εκρηκτικό μηχανισμό για να καταφέρει να μπει στην πρωθυπουργική κατοικία της Ντάουνινγκ Στριτ και κατόπιν να της επιτεθεί με μαχαίρι ή με όπλο. .
  • UNICEF: Περισσότερα από ένα εκατομμύριο παιδιά κινδυνεύουν στο Ιντλίμπ . Περισσότερα από ένα εκατομμύριο παιδιά βρίσκονται σε κίνδυνο σε περίπτωση γενικής επίθεσης των στρατιωτικών δυνάμεων του καθεστώτος της Δαμασκού κατά της επαρχίας Ιντλίμπ, προειδοποιεί η UNICEF. .
  • Σκοτώθηκε σε έκρηξη ο ηγέτης του DRP Αλεξάντερ Ζαχάρτσενκο . Σύμφωνα με το Sputnik, άλλα 3 άτομα τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια της έκρηξης ενώ κύκλοι του DRP αναφέρουν ότι ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο Υπουργός Οικονομικών Timofeev. .
  • Βουλγαρία:Τρεις υπουργοί παραιτήθηκαν λόγω πολύνεκρου τροχαίου στη χώραVID . «Προφανώς δεν καταφέραμε να οργανώσουμε τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτραπεί αυτή η τραγωδία», δήλωσε ο μέχρι πρότινος βουλευτής Εσωτερικών Βαλεντίν Ράντεφ. .
  • Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό τρένου στο Άμστερνταμ (Βίντεο). Ο δράστης, ο οποίος κι έχει συλληφθεί από τις Αρχές, επιτέθηκε στα θύματα κρατώντας μαχαίρι. .

Πολιτική

  • Νοτοπούλου: Οι προκλήσεις δεν πρέπει να μας φοβίζουν (φωτό). "Η Μακεδονία και η Θράκη θα είναι πρωτοπόρες στην παραγωγική ανασυγκρότηση", είπε η νέα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκη Κατερίνα Νοτοπούλου στη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής που πραγματοποιήθηκε στο υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. 
  • Μητσοτάκης: Είμαστε παράταξη αξιοκρατίας και όχι Μαυρογιαλούροι ρουσφετιών . Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας σήμερα σε μέλη της νεολαίας του κόμματος σε εκδήλωση στο Λουτράκι τόνισε πως η ΝΔ είναι η παράταξη της αξιοκρατίας και των ίσων ευκαιριών και όχι οι «Μαυρογιαλούροι» των ρουσφετιών. 
  • Παπακώστα: Ο Τσίπρας συνδυάζει Ανδρέα, Κωνσταντίνο και Κώστα Καραμανλή . Μιλώντας σε δημοσιογράφους η νέα υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε τόσο στον τρόπο με τον οποίο την έχουν υποδεχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην εντύπωση που έχει σχηματίσει για τον Πρωθυπουργό. .
  • Σπυράκη: Νέα παράσταση Τσίπρα . Ο χρόνος του τελείωσε. «Ο πρωθυπουργός των φόρων, που διέλυσε τη μεσαία τάξη και φτωχοποίησε όλους τους Έλληνες, ανέβασε άλλη μια παράσταση».
  • Πυρά αντιπολίτευσης κατά Τσίπρα . Γεννηματά: Τελειώσατε . «Είπε ότι με τον κύκλο των μνημονίων έχει κλείσει ο κύκλος της επιτροπείας και της δημοσιονομικής προσαρμογής ενώ έχει δεσμεύσει την χώρα με την υπογραφή του σε σκληρή επιτροπεία και δυσβάσταχτα μέτρα για τα επόμενα χρόνια».

Οικονομία

  • Τράπεζα Πειραιώς: Επαναλαμβανόμενα κέρδη για το δεύτερο τρίμηνο του 2018. Επαναλαμβανόμενα κέρδη ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς. .
  • Επιστροφή στην κερδοφορία για την Εθνική Τράπεζα . Κέρδη από συνεχιζόμενες δραστηριότητες προ φόρων ύψους 41 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2018 σε επίπεδο Ομίλου έναντι ζημιών 59 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2017, ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Τράπεζα. .
  • Κοντά σε συμφωνία ΔΝΤ και κυβέρνηση Αργεντινής . Το Reuters σημειώνει σε σχετικό ρεπορτάζ πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και εκπρόσωποι της κυβέρνησης της Αργεντινής συνεχίζουν τις προσπάθειες για την επίλυση των οποίων προβλημάτων έχουν προκύψει προκειμένου το ΔΝΤ να ξεκινήσει νέο πρόγραμμα στήριξης της χώρας. .
  • Μίχαλος: Να επανέλθει ο κατώτατος μισθός στα 751 ευρώ. Υπέρ της επαναφοράς του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ τάσσεται ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνα Κωνσταντίνος Μίχαλος αλλά όπως προσέθεσε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο 105,5 ", πρέπει να υπάρξουν αλλαγές και για το μη μισθολογικό κόστος μιας επιχείρησης. .
  • Αξιωματούχος ΕΕ: Μετά τις 10 Σεπτεμβρίου η συζήτηση για τις συντάξεις . Την ανάγκη η ελληνική κυβέρνηση να παραμείνει προσηλωμένη στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει και να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, επανέλαβε σήμερα, από τις Βρυξέλλες, ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης. .

Αθλητισμός

  • Με Τσέλσι, ΜΠΑΤΕ και Βίντι ο ΠΑΟΚ . Οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν στον 12ο όμιλο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν την ισχυρή Τσέλσι και δεν είναι... φόβητρα η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και η Βίντι. 
  • Με Μίλαν, Μπέτις και Ντουντελάνζ ο Ολυμπιακός. Υπενθυμίζεται πως από φέτος οι αγώνες του Europa League θα διεξάγονται σε δύο διαφορετικές ζώνες ώρας, στις 19:55 και στις 22:00. 
  • Κριστ Ουάμπα: Από Hot Spot στην Λέσβο, μπασκετμπολίστας στον Αρη (Βίντεο). Ο Ουάμπα, μέσα από βίντεο που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιγράφει τα βήματα που ακολούθησε και τις δυσκολίες που υπέμεινε, εγκαταλείποντας την χώρα του για να κυνηγήσει το όνειρο του για μια επαγγελματική καριέρα στο μπάσκετ. 
  • Με Μπαγερν, Μπενφίκα και Άγιαξ η ΑΕΚ. Απέναντι σε Μπάγερν, Μπενφίκα και Άγιαξ θα τεθεί αντιμέτωπη η ΑΕΚ στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη σημερινή κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου