Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Είμαστε καλά.

Οι εκρήξεις στους σωλήνες του γκαζ στην περιοχή μας όπου σε 10 λεπτά εκδηλώθηκαν 85 φωτιές σε σπίτια και επιχειρήσεις επειρέασε και την ιστοσελίδα μας καθ' ότι έπρεπε να εκκενώσουμε την περιοχή. Τρεις πόλεις, Andover, North Andover, Lawrence, βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση την Πέμπτη το απόγευμα.
Δεκάδες οι τραυματίες, ένας νεκρός και 18,000 σπίτια εκκενώθηκαν. Επί τέσσερις ώρες είμαστε έξω από το σπίτι και τελικά οι αρχές μας είπαν να εγκαταλείψουμε τις κατοικίες μας.
Οπότε περάσαμε τα δύο βράδια σε συγγενικό σπίτι στο Peabody. Η περιοχή είναι γεμάτη από αστυνομικούς ενώ απαγορεύετε η έλευση σε άτομα που δεν κατοικούν στην περιοχή. Υπάρχουν ακόμα και τώρα αστυνομικά και αστυνομικοί και πυροσβέστες/πυροσβεστικά από πολλές πόλεις της Μασσαχουσέτης και Νιου Χεμσάϊαρ ενώ ελικόπτερα κτενίζουν την περιοχή για τυχόν κλεψιές.
Είμαστε τυχεροί αφού γλιτώσαμε από τα χειρότερα αφού η κατοικία μας δεν έπαθε ζημιά. Όχι όμως και τα φαγητά στο ψυγείο μας το οποίο το είχαμε γεμίσει την Τετάρτη :(
Έτσι πριν λίγο όταν μας άφησαν οι αρχές να επιστρέψουμε όλα από το ψυγείο πήγαν στα σκουπίδια.
Ελπίζουμε ότι απόψε θα μείνουμε σπίτι μας.
Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες συγγενείς και φίλους που επικοινώνησαν μαζί μας για να μάθουν για την υγεία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου