Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018

Μητροπολίτης Μαντινείας Αλέξανδρος: Στο πόλεμο πάνε τα παλικάρια και στην ειρήνη διοικούν τα λαμόγια [ΒΙΝΤΕΟ]


Ακούστε...

Μετά το τέλος της επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Τρίπολης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αφηγήθηκε μια ιστορία.


Παρουσία του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αναστάσιου Πετρόπουλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αναφέρθηκε σε ένα γεγονός που συνέβει πριν λίγο καιρό. 
«Κάποτε σε ένα χωριό που ήμουνα έκανα κήρυγμα και μεταξύ των άλλων έφερε ο λόγος να πω ότι είμαι σε απορία και δεν μπορώ να καταλάβω εμείς οι Ελληνες τι έχουμε που ενώ κερδίζουμε στον πόλεμο χάνουμε στην ειρήνη.
 Και πετάχτηκε ένας χωριάτης από κάτω και μου είπε Σεβασμιώτατε στον πόλεμο πάνε τα παλικάρια ενώ στην ειρήνη διοικούν τα λαμόγια. Και γι’ αυτό δεν έχουμε προκοπή.
Σήμερα η πολιτεία έχει ορίσει να είναι η μέρα προσευχής και μνημόσυνο για την σφαγή και τον ξεριζωμό των αδερφών μας της μικράς Ασίας, εδώ και 100 χρόνια σχεδόν και η τοπική εξουσία προγραμμάτισε και κάλεσε να έρθουμε εδώ να τελέσουμε αυτό το ιερό μνημόσυνο.
Η θεία λειτουργία τελείωσε εκ των επισήμων δεν είναι κανένας εδώ, που όρισαν το πρόγραμμα και το υπογράφουν και διερωτώμαι αξίζει τον κόπο δηλαδή να κάνουμε τέτοιες εκδηλώσεις που αυτοί που της προγραμματίζουν δεν παρίστανται.»
ΠΗΓΗ: pna

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου