Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Διαβάστε και άλλα άρθρα της ίδιας ημέρας και παλαιότερα, πηγαίνοντας στο τέλος της σελίδας, δεξιά, και πατήστε παλαιότερες αναρτήσεις

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Αυτό το ρομπότ της Boston Dynamics είναι η απόδειξη πως το τέλος της ανθρωπότητας είναι κοντάΤρίτη, 21 Νοεμβρίου, 2017


boston dynamics
Όταν τα ρομπότ εξεγερθούν εναντίον των ανθρώπων-δυναστών τους και υποδουλώσουν όλα τα σαρκώδη θηλαστικά αυτού του πλανήτη, ελπίζουμε να θυμηθούν πως κάποιοι από εμάς ήμασταν καλοί μαζί τους, και να δείξουν έλεος.
Μέχρι τότε, η εταιρεία ρομποτικού σχεδιασμού Boston Dynamics συνεχίζει να μας δίνει λόγους να πιστεύουμε πως η προαναφερθείσα εξέγερση των μηχανών είναι κοντά, παρουσιάζοντάς μας ρομπότ που έχουν την ικανότητα να κάνουν σπριντ σαν τσιτάχ και να εκτελούν αμέτρητες επαναλήψεις pushups.
Την Πέμπτη που μας πέρασε, η εταιρεία δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο το ανθρωποειδές ρομπότ Atlas πηδά με άνεση και στυλ πάνω στα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά του, και έπειτα κάνει ανάποδες κωλοτούμπες στον αέρα για να κατέβει από αυτά.
Για την ακρίβεια είναι ένα τρομερά εντυπωσιακό και cool βίντεο, μέχρι να συνειδητοποιήσεις πως αν αυτό το ρομπότ αποκτήσει νοημοσύνη και θελήσει να απεξαρτηθεί από τα ανθρώπινα δεσμά, δεν υπάρχουν και πολλοί που θα το σταματούσαν.
Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να ξεχάσετε όσα έχετε δει στις ταινίες, και απολαύστε παρακάτω ένα ακόμα σπουδαίο τεχνολογικό επίτευγμα. Απλά, καλού κακού, προσπαθήστε να είστε καλοί απέναντι στις ρομποτικές συσκευές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου