Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

Ο Σύλλογος Ραδάμανθυς – Ίδη δίνει μαθήματα για να σωθεί το Μαλιώτειο


To ζεύγος Σεραφείμ στην εκδήλωση του Σαββάτου

Γεμάτη ήταν η αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας του Καθεδρικού ναού Βοστώνης το περασμένο Σάββατο.
Μέλη του Συλλόγου, Κρήτες από διάφορα μέρη της Νέας Αγγλίας και της Αμερικής μαζί με πολλούς φίλους έδωσαν το παρόν στη χοροεσπερίδα του Συλλόγου όπου τα χρήματα θα διατεθούν για το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο. 

Παρευρέθησαν μεταξύ των άλλων η πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη κ. Μιρέλλα Κουκούτση, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλης Καυκάς, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου “Φίλοι του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου" Δρ. Φίλιππος Σεραφείμ και άλλοι.

Στους χαιρετισμούς οι επίσημοι τόνισαν ότι το Μαλιώτειο πρέπει να συνεχίσει να είναι η κυψέλη του Ελληνικού Πολιτισμού.

Πύρινη ήταν η ομιλία του κ. Κώστα Τραβαγιάκη ο οποίος κατέχει το θέμα καλά. Ο κ. Τραβαγιάκης μετέφερε τα λόγια του Νίκου Καζαντάκη “για να ακούσουν αυτοί που πρέπει να μας ακούσουν”.

Το κέντρο του Ελληνικού Πολιτισμού της Βοστώνης για το οποίο η υπόθεση είναι στα δικαστήρια και έχουν ξοδευτεί πολλά χρήματα από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και τους υπεύθυνος του Μαλιωτείου!

Να σημειώσουμε ότι ο αείμνηστος Κώστας Μαλιώτης κατασκεύασε το Πολιτιστικό Κέντρο για να χρησιμοποιείται από το Ελληνικό Κολέγιο αλλά και να είναι Κέντρο Πολιτισμού για τον Ελληνισμό της Νέας Αγγλίας.  Φαίνεται ότι αυτό το τελευταίο είναι πρόβλημα για τα όποια μελλοντικά σχέδια έχει η Αρχιεπισκοπή Αμερικής με αποτέλεσμα να “τραβιώντε” στα δικαστήρια για πολλά χρόνια ενώ όπως μαθαίνουμε η Αρχιεπισκοπή δεν πληρώνει την αναλογία της $50,000 το χρόνο για τα έξοδα λειτουργίας.  Το Ελληνικό Κολέγιο χρησιμοποιεί το Μαλιώτειο για αίθουσες διδασκαλίας και άλλων εκδηλώσεων. 

Η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης έκανε το καλύτερο. Ωραίο φαγητό και μουσικοί από την Κρήτη που έπαιξαν κρητικά άλλα και άλλα τραγούδια από όλη την Ελλάδα και η πίστα ήταν πάντα γεμάτη.
Ο συντονιστής της βραδιάς κ. Μιχάλης Τερζάκης για άλλη μία φορά ήταν η ψυχή της εκδήλωσης.


Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου