Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Συνάντηση Αβραμόπουλου με Ερντογάν – Τι είπε για την επίσκεψη στην Ελλάδα


Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2017O κ. Αβραμόπουλος με τον κ. Ερντογάν (Pool via AP).
ΑΘΗΝΑ. Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσβλέπει στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα, δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο επίτροπος της ΕΕ, Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας και ανέφερε πως ο κ. Ερντογάν προσδοκά αυτή η επίσκεψη να είναι καταλύτης για περαιτέρω εμβάθυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων σε όλους τους τομείς.
«Όπως ήταν φυσικό, αναφερθήκαμε και στην επικείμενη επίσκεψη του κ. Ερντογάν στην Αθήνα, η επιτυχία της οποίας μπορεί να εγκαινιάσει μια καινούρια εποχή στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Σχέσεις οι οποίες έχουν βεβαίως δοκιμασθεί πολλές φορές στο παρελθόν αλλά που τα τελευταία χρόνια έχουν σαφώς βελτιωθεί και θα μπορούσαν ακόμα περισσότερο να βελτιωθούν στο μέλλον επ’ ωφελεία και των δυο λαών και χωρών αλλά και της ευρύτερης γειτονιάς μας» ανέφερε ο Επίτροπος και πρόσθεσε:
«Η αίσθησή μου είναι ότι προσβλέπει στην επίσκεψη αυτή και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι για την ίδια περίοδο ακύρωσε συμμετοχή σε πάρα πολύ σημαντικά γεγονότα για να είναι στην Ελλάδα. Προσβλέπει και προσδοκά αυτή η επίσκεψη να είναι καταλύτης για περαιτέρω καλλιέργεια των ελληνοτουρκικών σχέσεων σε όλους τους τομείς».
Ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε ακόμη πως στη συνάντηση που είχε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συζητήθηκε το μεταναστευτικό και η συνεργασία ΕΕ-Τουρκίας.
«Συναντήθηκα σήμερα στην Άγκυρα με τον Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας κ.Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν . Η συζήτηση διεξήχθη μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερα φιλικό, και κάλυψε ένα μεγάλο εύρος θεμάτων των ευρω-τουρκικών σχέσεων. Όπως ήταν φυσικό συζητήσαμε για το μεταναστευτικό, τις προεκτάσεις του και τις προοπτικές του, πάντοτε σε συνδυασμό με την εφαρμογή της δήλωσης ΕΕ-Τουρκίας. Επίσης, συζητήσαμε θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και τη συνεργασία Ευρώπης και Τουρκίας για την από κοινού αντιμετώπιση και καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Τουρκία θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με σκοπό την από κοινού αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων», δήλωσε ο κ Αβραμόπουλος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο κ. Αβραμόπουλος βρίσκεται στην Τουρκία για ομιλία που θα κάνει σήμερα το βράδυ στην 8η συνάντηση κορυφής BOSPHOROUS SUMMIT της Πλατφόρμας Διεθνούς Συνεργασίας.
Σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στην Χουριέτ ο κ.Αβραμόπουλος χαρακτήρισε την Τουρκία εταίρο κλειδί για την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρώπη για την Τουρκία. Πρόσθεσε δε ότι η Τουρκία πρέπει να συνεχίσει να πλησιάσει την ΕΕ και τις ευρωπαϊκές δημοκρατικές αξίες.
Πηγή:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου