Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ο Σκίμπε για ακόμα δύο χρόνια στον πάγκο της Εθνικής

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2017

Ο Σκίμπε για ακόμα δύο χρόνια στον πάγκο της Εθνικής Ο Μίχαελ Σκίμπε παραμένει στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ανδρών, καθώς η παράταση της συνεργασίας οριστικοποιήθηκε την Τρίτη με ανακοίνωση της ΕΠΟ. Ετσι, ο Γερμανός είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να οδηγήσει την Ελλάδα στους τελικούς του EURO 2020, μετά από διαδοχικές απουσίες από μεγάλες διοργανώσεις (EURO 2016, Μουντιάλ 2018).

Η ανακοίνωση:
«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γερμανό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Μίκαελ Σκίμπε για τα επόμενα 2 χρόνια.
Ο κ. Σκίμπε θα βρίσκεται στην Αθήνα την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ε.Π.Ο.
Θα ακολουθήσουν, στις 13.00, η επίσημη παρουσίαση του από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Ε. Γραμμένο και η κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών προς τα Μ.Μ.Ε. στα γραφεία της Ομοσπονδίας (αίθουσα Εκτελεστικής Επιτροπής)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου