Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει (ούτε καν η NASA) από πού προέρχονται περίεργοι κρότοι που ακούγονται σε ολόκληρο τον κόσμο




MASSIVE BOOMS
Τεράστια ερωτηματικά έχει προκαλέσει ένας περίεργος κρότος που ακούστηκε στην Αλαμπάμα την εβδομάδα που πέρασε αφού κανείς -ούτε καν οι επιστήμονες- δεν μπορούν να δώσουν εξήγηση για τα αίτια του.
Aπό την «έκρηξη», η οποία ονομάστηκε «Bama Boom», ταρακουνήθηκαν πολλά σπίτια σε ολόκληρη την πολιτεία.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες αντίστοιχοι κρότοι έχουν ακουστεί και σε άλλες περιοχές του κόσμου, όπως το Μίσιγκαν, το Μάντσεστερ ή το Σαν Ντιέγκο. Στην πραγματικότητα είναι η 64η φορά που καταγράφεται ένα τέτοιο περιστατικό.
Δείτε στη συνέχεια τον ήχο που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της έκρηξης.
Συναγερμός έχει σημάνει και στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία η οποία προβληματισμένη προσπαθεί να διερευνήσει την υπόθεση.
Σύμφωνα με τις επικρατέστερες απόψεις, οι ήχοι μπορεί να προέρχονται από υπερηχητικά αεροσκάφη ή μετεωρίτες που εκρήγνυνται στην ατμόσφαιρα.


Η ΝΑSA αποκλείει το ενδεχόμενο μετεωρίτη, τονίζει ωστόσο πως τα αίτια παραμένουν ασαφή. Σε συνέντευξη που έδωσε ο μετεωρολόγος James Spann δήλωσε πως οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο πόρισμα.

Re: loud boom heard: we do not see anything indicating large fire/smoke on radar or satellite; nothing on USGS indicating an earthquake. We don't have an answer, and can only hypothesize with you. 1) sonic boom from aircraft; 2) meteorite w/ current Leonid shower?

Πηγή: NY Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου