Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Ισραήλ: Αντιδράσεις μετά τα σχόλια για τους Εβραίους της Αμερικής

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, 2017

Καταδίκη από Νετανιάχου
Ισραήλ: Αντιδράσεις μετά τα σχόλια για τους Εβραίους της Αμερικής

Τις έντονες αντιδράσεις και την καταδίκη του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ισραηλινής υφυπουργού Εξωτερικών Τζίπι Χοτόβελι, η οποία κατηγόρησε τους αμερικανοεβραίους ότι έχουν συνηθίσει μια τόσο άνετη ζωή που δεν καταλαβαίνουν το Ισραήλ.

Η Χοτόβελι ρωτήθηκε από το τηλεοπτικό ειδησεογραφικό δίκτυο i24 σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες για το αυξανόμενο χάσμα που παρατηρείται μεταξύ των Εβραίων του Ισραήλ και της Αμερικής, ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους.
«Ίσως βρίσκονται σε πολύ νεαρή ηλικία για να θυμούνται πώς είναι να είσαι Εβραίος χωρίς εβραϊκή πατρίδα», τόνισε η 39χρονη Χοτόβελι, η οποία ήταν αγέννητη στην ίδρυση του Ισραήλ το 1948.
Επέκρινε τους Αμερικανοεβραίους ότι «δεν κατανοούν την πολυπλοκότητα της περιοχής», λέγοντας ότι είναι «ανθρώποι που δεν έστειλαν ποτέ τα παιδιά τους να πολεμήσουν για τη χώρα τους».
«Η πλειονότητα των Εβραίων (των ΗΠΑ) δεν έχει παιδιά που υπηρετούν ως στρατιώτες, στους πεζοναύτες, να πηγαίνουν στο Αφγανιστάν ή στο Ιράκ».
«Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν άνετες ζωές, δεν γνωρίζουν πώς να είναι να δέχεσαι επίθεση με πυραύλους», πρόσθεσε αναφερόμενη στις επιθέσεις που δέχεται η χώρα της.


Καταδίκασε τα σχόλια ο Νετανιάχου

Γνωστή για την πολεμική της ρητορική, η Χοτόβελι ανήκει σε μια νέα γενιά της ακροδεξιάς πτέρυγας του Λικούντ, του κόμματος του Νετανιάχου, υπέρμαχος της ιδέας ενός «μεγάλου Ισραήλ» που θα περιλαμβάνει τόσο το Ισραήλ όσο και τα Παλαιστινιακά Εδάφη.
Ο Νετανιάχου «καταδίκασε τα προσβλητικά σχόλια» της Χοτόβελι, σύμφωνα με μια ανακοίνωση του γραφείου του.
«Οι Εβραίοι της Διασποράς μας είναι πολύτιμοι και αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι του λαού μας. Δεν υπάρχει θέση για τέτοιες επιθέσεις και τα σχόλια της δεν εκφράζουν τη θέση του κράτους του Ισραήλ», τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου