Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017

Κρίσιμες εκλογές για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Στις κάλπες προσέρχονται στις 26 και 27 Νοεμβρίου οι δικηγόροι στην Αθήνα

Της Μίνας Μουστάκα 
Κρίσιμες εκλογές για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Οι υποψήφιοι που διεκδικούν την ψήφο των συναδέλφων τους είναι 12, ενώ υπάρχουν και τρία ψηφοδέλτια τα οποία κατεβαίνουν στις εκλογές επικεφαλής.
Στις κάλπες προσέρχονται στις 26 και 27 Νοεμβρίου, περισσότεροι από 20.000 δικηγόροι στην Αθήνα για να αναδείξουν το πρόσωπο που θα κρατήσει το τιμόνι του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου.
Αυτές οι εκλογές, μετά την αλλαγή του κώδικα των δικηγόρων σηματοδοτούν 4ετή θητεία για τον νέο πρόεδρο, σε μία περίοδο ιδαίετρα κρίσιμη για τον κλάδο καθώς υπάρχουν ανοιχτά τ θεσμικά όσο και οικονομικά ζητήματα. Και για μία ακόμη φορά ο....φόβος της αποχής πλανάται πάνω από τις δικηγορικές εκλογές.
Οι υποψήφιοι που διεκδικούν την ψήφο των συναδέλφων τους είναι 12, ενώ υπάρχουν και τρία ψηφοδέλτια τα οποία κατεβαίνουν στις εκλογές επικεφαλής. Πρόκειται για την Εναλλακτική Παρέμβαση, το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο και την Πυξίδα.

Ο πολυκερματισμός των υπολοίπων 12 είναι εμφανής, καθώς από τον κάθε κομματικό χώρο κατεβαίνουν στην εκλογική αρένα από δύο έως τρεις υποψήφιοι.

Αναλυτικά, οι υποψήφιοι πρόεδροι είναι οι εξής: 
Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, με την παράταξη "Ο δικηγόρος- Ολοι μαζί" , ο οποίος προέρχεται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Από τον ίδιο χώρο, στηρίζεται και ο Θέμης Σοφός ( με την παράταξη "Εργατικοί) αλλά και ο Φώτης Κωτςής (Δικηγόροι Μπροστά) και ο Θεμιστοκλής Χατζιωάννου.

Ο Δημήτρης Βερβεσός, ο οποίος προέρχεται από το δημοκρατικό χώρο και κατεβαίνει στις εκλογές για περισσότερα από 20 χρόνια διεκδικεί εκ νέου την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.Από τον ίδιο χώρο προέρχονται , ο Βασιλης Βραχιώτης (Επείγει), ο Παναγιώτης Περάκης (Ανεξάρτητη Πρόταση-Δικηγορική Συνείδηση) η Χριςτίνα Κουντούρη ( Σύγχρονη Δικηγορία στην Πράξη) και ο Παναγιώτης Γαλετςέλης (Δικηγορική Συνδικαλιστική Αλλαγή)
Από τον χώρο της αριστεράς, με ένα πιο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφιος ο Θόδωρος Μαντάς (Παρίσταμαι Υπέρ) , ενώ με ένα επίσης πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο κατέρχεται στις εκλογές ο Νίκος Δαμασκόπουλος.

Τέλος, ο Άγγελος Βρεττός, με την Αγωνιστική Συσπείρωση Δικήγορων, διεκδικεί την προεδρία του ΔΣΑ με το ΚΚΕ.

Στον δεύτερο γύρο ο νικητής
Οι πολλές υποψηφιότητες θα έχουν όπως όλα δείχνουν ως αποτέλεσμα ο νικητής των εκλογών που θα διαδεχθεί στην προεδρία του ΔΣΑ τον Βασίλη Αλεξανδρή να αναδειχθεί στο δεύτερο γύρο των εκλογών, στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου