Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Κόρη αστυνομικού απ’ τη Λέσβο η 19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ (VIDEO)

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, 2017


Κόρη αστυνομικού απ’ τη Λέσβο είναι η 19χρονη που συνελήφθη τη Δευτέρα στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.  Αντιμέτωπη ακόμα και με ισόβια κάθειρξη είναι η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης.
Όπως αναφέρει η τελωνειακή υπηρεσία του Χονγκ Κονγκ η μεταφορά ναρκωτικών είναι σοβαρό παράπτωμα που τιμωρείται «με πρόστιμο έως 5 εκατομμυρίων δολαρίων Χονγκ Κονγκ (640.000 δολάρια ΗΠΑ) και ποινή ισόβιας κάθειρξης».
H 19χρονη που δηλώνει μοντέλο στο επάγγελμα αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης καθώς και πρόστιμο 5 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς διώκεται για διακίνηση ναρκωτικών.
Η νεαρή κοπέλα είχε φτάσει στο Χονγκ Κονγκ από την Αιθιοπία, έχοντας κρυμμένη την ποσότητα ναρκωτικών σε μυστική θέση στην τσάντα της και σύμφωνα με δημοσίευμα της South China Morning Post πρόκειται για την τέταρτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για ναρκωτικά μέσα σε μια εβδομάδα.
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου