Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Η Αγκυρα για το ταξίδι Ερντογάν στην Αθήνα

Αναφορά του Τούρκου αντιπροέδρου

Η Αγκυρα για το ταξίδι Ερντογάν στην ΑθήναΠαρασκευή, 24 Νοεμβρίου, 2017
Λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν να διευθετηθούν για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου στο  κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας «Anadolu».
Ειδικότερα, ο τούρκος αντιπρόεδρος επιβεβαίωσε την επίσκεψη Ερντογάν στην ελληνική πρωτεύουσα, σημειώνοντας πως απομένει να καθοριστεί η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί. 
«Η επίσκεψη, η ημερομηνία της οποίας μένει να οριστικοποιηθεί θα γίνει τις επόμενες ημέρες και θα βελτιώσει περαιτέρω τις διμερείς σχέσεις ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Τσαβούσογλου, σημειώνοντας πως ο Ερντογάν θα είναι ο πρώτος τούρκος πρόεδρος που θα επισκεφτεί την Ελλάδα εδώ και 65 χρόνια, όταν είχε έρθει στη χώρα μας ο Τζελάλ Μπαγιάρ.
«Πιστεύω ότι αυτό το ταξίδι θα αποφέρει σημαντικά οφέλη» συμπλήρωσε, ενώ έκανε αναφορά στις επικείμενες συναντήσεις που θα έχουν οι κ. Τσίπρας και Ερντογάν, στη Διακυβερνητική συνάντηση των δύο πλευρών που θα γίνει τον Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη καθώς και στα τρία προγραμματισμένα πρότζεκτ ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. 
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα έρθει στην Αθήνα ο κ. Ερντογάν, ωστόσο θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνει με την ιδιότητα του προέδρου της γειτονικής χώρας, και όχι με αυτή του πρωθυπουργού, όπως έγινε παλαιότερα. 
Θυμίζουμε πως ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου είχε βρεθεί στις αρχές Νοεμβρίου στη χώρα μας, όπου είχε συναντήσεις με υπουργούς, προκειμένου να προετοιμάσει το ταξίδι του Τούρκου προέδρου. 
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου