Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Αγριο ξύλο μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας Πηγή: Αγριο ξύλο μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, 2017
Φωτογραφία: IntimeNewsΕπεισόδια και συγκρούσεις μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και Πακιστανών μεταναστών σημειώθηκαν γύρω στις 13.00 της Κυριακής στην Ομόνοια, όπου χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να αποκατασταθεί η ηρεμία στην περιοχή.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι Πακιστανοί είχαν θρησκευτική συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά), γύρω στις 11.00 το πρωί και στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία μέχρι την Ομόνοια και την οδό Πειραιώς.
Καθώς οι αλλοδαποί περνούσαν έξω από τα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων του ΠΑΟΚ, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, υπήρξε φιλονικία με οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι εκεί, για να μεταβούν στην συνέχεια στη Νέα Σμύρνη για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Πανιώνιο.
Τότε άρχισαν να ξεσπάσουν τα επεισόδια, τα οποία διήρκεσαν λίγη ώρα και έληξαν με την επέμβαση δύναμης των ΜΑΤ, που έκανε περιορισμένη χρήση χημικών για να τους διαλύσει.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ούτε προσαγωγές ή συλλήψεις και η τάξη αποκαταστάθηκε στην περιοχή χωρίς να υπάρξει συνέχεια στα επεισόδια.
Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου