Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Καλαφάτης προς Μπουτάρη: Να ζητήσετε συγγνώμη για τον όρο «Μακεδονία», «Αντί για πΓΔΜ»

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2017

Καλαφάτης προς Μπουτάρη: Να ζητήσετε συγγνώμη για τον όρο «Μακεδονία»
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης (Α), και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, Σταύρος Καλαφάτης.
Έντονη αντιπαράθεση, που σημαδεύτηκε από την αποχώρηση των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Εντάξει», με επικεφαλής τον Σταύρο Καλαφάτη, σημειώθηκε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης και στη διάρκεια συζήτησης για το πρόσφατο ταξίδι του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, στα Σκόπια.

Ο κ. Καλαφάτης στην τοποθέτησή του κάλεσε τον δήμαρχο να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες για το ότι αποκάλεσε σε συνέντευξή του την ΠΓΔΜ, «Μακεδονία». Ο κ. Μπουτάρης στην απάντησή του τόνισε ότι δεν κάνει εξωτερική πολιτική και σημείωσε πως «τον πατριωτισμό μου δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανένας και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί».

Στη διάρκεια της δευτερολογίας του δημάρχου, λόγω ενστάσεων από την πλευρά του κ. Καλαφάτη, ο κ. Μπουτάρης του είπε: «δεν έχετε τον λόγο. Είστε παντελώς ανόητος».

Η τελευταία αυτή φράση οδήγησε στην αποχώρηση των δημοτικών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με τον κ. Καλαφάτη να αναφέρει πως πρόκειται για προσωπικό, υβριστικό, χαρακτηρισμό και να καταλήγει απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο: «Αυτό σας χαρακτηρίζει. Χάνετε την ψυχραιμία σας».

Ο κ. Μπουτάρης, την ώρα που αποχωρούσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Εντάξει» έκανε λόγο για «άδεια και κακομαθημένη αντιπολίτευση», ενώ μίλησε για «απρεπέστατη συμπεριφορά» και για προσωπικές επιθέσεις από την πλευρά του Σταύρου Καλαφάτη.

«Η Θεσσαλονίκη δεν αξίζει τέτοιον δήμαρχο, που υβρίζει όποιον διαφωνεί μαζί του. Δεν αξίζει επικεφαλής της Θεσσαλονίκης να είναι κάποιος με τέτοιου είδους αντιδράσεις στα μεγάλα προβλήματα της πόλης» δήλωσε ο κ. Καλαφάτης μετά την αποχώρηση.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου