Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

Edward Kennedy. Aποκαλυπτήρια του πορτρέτου


Την Κυριακή που μας πέρασε σε στενό οικογενειακό κύκλο και μόνο με ελάχιστους φίλους του έγιναν τα αποκαλυπτήρια του κάδρου που είναι αναρτημένο έξω από το γραφείο του Δημάρχου του Lowell, Edward Kennedy.
Η επίσημη αποκαλυπτήρια τελετή με επίσημους και εκατοντάδες προσκεκλημένους θα γίνει την Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου στις 3:00μμ

Στη φωτογραφία προσκεκλημένοι του Δημάρχου ο κ. Βασίλειος Καυκάς και ο κ. Δημήτριος Ματθαίος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου