Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

«Επεσα θύμα, σας ικετεύω, βοηθήστε με» -Τι είπε το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη στον πρόξενο της Ελλάδας Πηγή: «Επεσα θύμα, σας ικετεύω, βοηθήστε με» -Τι είπε το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη στον πρόξενο της Ελλάδας

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, 2017
«Είμαι αθώα, σας ικετεύω, βοηθήστε με», είπε το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ-Κονγκ με 2,6 κιλά ηρωίνης, στον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στην Κίνα Ιωάννη Μαλούκο.
Ο πρόξενος της Ελλάδας και ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου, είναι τα μοναδικά πρόσωπα με οποία ήρθε σε επαφή η 19χρονη Ειρήνη
«Ξεκίνησα το αεροπορικό μου ταξίδι με τελικό προορισμό το Χονγκ Κονγκ από την Αθήνα. Ενδιάμεσος σταθμός του αεροπλάνου ήταν η Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας. Εκεί, στο χρόνο που παρέμεινα στην πόλη πριν επιβιβαστώ στο αεροπλάνο και πάλι για το Χονγκ Κονγκ, αγόρασα από ένα κατάστημα ένα σακίδιο πλάτης», φέρεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, να εκμυστηρεύτηκε στο γενικό πρόξενο.
«Κάποιοι μου έριξαν στην τσάντα ό,τι βρήκαν οι αρχές. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε και πως έγινε. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ένα και μόνο πράγμα: Βοηθήστε ΜΕ! Σας ικετεύω βοηθήστε με! Πείτε στους γονείς μου ότι είμαι αθώα», είπε ακόμη η 19χρον στον γενικό πρόξενο της Ελλάδας. 
Το πρόσωπο - «κλειδί»
«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να δώσει η κατάθεση του φίλου της, ο οποίος θα έφτανε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με διαφορετική πτήση.
«Το ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ το είχαμε αποφασίσει και οργανώσει μαζί με έναν φίλο μου. Λόγω κάποιων υποχρεώσεών του, αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε με διαφορετικές πτήσεις. Είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε εκεί, όπου θα τον περίμενα, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη», είπε στον πρόξενο μέσα από τις φυλακές. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Alpha, οι ελληνικές και κινεζικές Αρχές αναζητούν τον «εγκέφαλο» που μετέτρεψε την 19χρονη από την Μυτιλήνη σε «βαποράκι».
Κεχαγιόγλου στο iefimerida.gr: Επεσε θύμα επιτήδειων
Την ίδια «γραμμή», ότι η 19χρονη έπεσε θύμα επιτηδείων, ακολουθεί και ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στο iefimerida.
Ο Σάκης Κεχαγιόγλου, αναζητεί το δικηγορικό γραφείο με το οποίο θα συνεργαστεί για να σχεδιάσουν την υπεράσπιση της κατηγορουμένης. Επαφές έχουν ήδη γίνει και με τον ελληνορθόδοξο μητροπολίτη Χονγκ Κονγκ και Απω Ανατολής, Νεκτάριο.
«Η ηλικία της νεαρής κοπέλας σε συνδυασμό με την προφανή αφέλεια και επιπολαιότητα που αυταπόδεικτα συνυπάρχουν με την κατοχή και μάλιστα σε αποσκευή χειρός, ικανής ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, οδηγούν αβίαστα -πιστεύω- στο συμπέρασμα ότι η Ειρήνη, υπήρξε εύκολο θύμα επιτηδείων» τόνισε.
Για να καταλήξει ο Σ. Κεχαγιόγλου: «Εύχομαι και ελπίζω οι δικαστές αρχές του Χονγκ-Κονγκ και κατά την διάρκεια της διαδικασίας και όταν λάβει χώρα η δίκη της, να λάβουν σοβαρά υπόψη όλες αυτές τις ελαφρυντικές περιστάσεις, πριν επιβάλλουν τις εξοντωτικές ποινές που προβλέπονται, σύμφωνα με τον ισχύοντα εκεί νόμο».Ο Σάκης Κεχαγιόγλου μιλώντας στο iefimerida.gr τονί
Σημείωσε τέλος ότι είναι καλές οι συνθήκες κράτησης της 19χρονης Ειρήνης.
Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου