Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Δίωξη σε βάρος Γκαγκάτση: Η ενίσχυση προς πυρόπληκτους έγινε μπόνους για τον Ρεχάγκελ


Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2017

Στο “στόχαστρο” της Δικαιοσύνης μπήκε …μπόνους του Όττο Ρεχάγκελ, το οποίο φέρεται να καταβλήθηκε από χρήματα που είχαν άλλο σκοπό, με αποτέλεσμα να βρεθεί αντιμέτωπος με κακουργηματικές πράξεις ο νυν γενικός διευθυντής της Super League, Βασίλης Γκαγκάτσης.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, ύστερα από επτά χρόνια που είχε σχηματιστεί η δικογραφία, άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, για το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος. Μάλιστα, η δίωξη ασκήθηκε με τις διατάξεις του νόμου περί διαφθοράς κι έτσι πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει να ερευνήσει ανακριτής κατά της Διαφθοράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές προχώρησαν στην κίνηση αυτή, αφού διερεύνησαν τη διαδρομή ενός εκατομμυρίου ελβετικών φράγκων. Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό δόθηκε ως δωρεά στην ΕΠΟ από την UEFA, υπό την προεδρία του Μισέλ Πλατινί, για την καταστροφή του νομού Ηλείας από τις μεγάλες πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή λίγα χρόνια νωρίτερα, το 2007. Η χρηματική ενίσχυση είχε σαν στόχο την ανακατασκευή ενός αθλητικού σταδίου, το οποίο είχε καταστραφεί ολοσχερώς.
Αντ’ αυτού όμως, τα χρήματα κατέληξαν σε… λογαριασμό του πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, Όττο Ρεχάγκελ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα, ότι στο εισαγγελικό πόρισμα που έχει συνταχθεί, αναφέρεται ότι δεν προέκυπτε από καμία συμβατική υποχρέωση η κατάθεση του ποσού αυτού στον προπονητή. Για το λόγο αυτό ασκήθηκε η δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Να σημειωθεί ότι όλα ξεκίνησαν όταν ένας Ελληνοαμερικανός κάτοικος των πυρόπληκτων περιοχών προχώρησε σε σχετική καταγγελία. Κι αυτό γιατί ο ίδιος γνώριζε για την ύπαρξη της οικονομικής ενίσχυσης όμως, ύστερα από καιρό φαίνεται να διαπίστωσε ότι το γήπεδο δεν ανακασκευάστηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να προσφύγει στην ελληνική Δικαιοσύνης.
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου