Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Δίωξη σε βάρος Γκαγκάτση: Η ενίσχυση προς πυρόπληκτους έγινε μπόνους για τον Ρεχάγκελ


Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2017

Στο “στόχαστρο” της Δικαιοσύνης μπήκε …μπόνους του Όττο Ρεχάγκελ, το οποίο φέρεται να καταβλήθηκε από χρήματα που είχαν άλλο σκοπό, με αποτέλεσμα να βρεθεί αντιμέτωπος με κακουργηματικές πράξεις ο νυν γενικός διευθυντής της Super League, Βασίλης Γκαγκάτσης.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, ύστερα από επτά χρόνια που είχε σχηματιστεί η δικογραφία, άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, για το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος. Μάλιστα, η δίωξη ασκήθηκε με τις διατάξεις του νόμου περί διαφθοράς κι έτσι πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει να ερευνήσει ανακριτής κατά της Διαφθοράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές προχώρησαν στην κίνηση αυτή, αφού διερεύνησαν τη διαδρομή ενός εκατομμυρίου ελβετικών φράγκων. Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό δόθηκε ως δωρεά στην ΕΠΟ από την UEFA, υπό την προεδρία του Μισέλ Πλατινί, για την καταστροφή του νομού Ηλείας από τις μεγάλες πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή λίγα χρόνια νωρίτερα, το 2007. Η χρηματική ενίσχυση είχε σαν στόχο την ανακατασκευή ενός αθλητικού σταδίου, το οποίο είχε καταστραφεί ολοσχερώς.
Αντ’ αυτού όμως, τα χρήματα κατέληξαν σε… λογαριασμό του πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, Όττο Ρεχάγκελ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα, ότι στο εισαγγελικό πόρισμα που έχει συνταχθεί, αναφέρεται ότι δεν προέκυπτε από καμία συμβατική υποχρέωση η κατάθεση του ποσού αυτού στον προπονητή. Για το λόγο αυτό ασκήθηκε η δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Να σημειωθεί ότι όλα ξεκίνησαν όταν ένας Ελληνοαμερικανός κάτοικος των πυρόπληκτων περιοχών προχώρησε σε σχετική καταγγελία. Κι αυτό γιατί ο ίδιος γνώριζε για την ύπαρξη της οικονομικής ενίσχυσης όμως, ύστερα από καιρό φαίνεται να διαπίστωσε ότι το γήπεδο δεν ανακασκευάστηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να προσφύγει στην ελληνική Δικαιοσύνης.
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου