Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017

Ο Φελαϊνί πάει στο δικαστήριο τον πλουσιότερο Έλληνα του κόσμου!

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, 2017
Απίστευτο και όμως... βελγικό. Ο Μαρουάν Φελαϊνί βρήκε την πιο αστεία δικαιολογία για να "σπάσει" τη συμφωνία του με εταιρία ένδυσης, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο πλουσιότερος Έλληνας στον πλανήτη με περιουσία 5,1 δισεκατομμύρια δολάρια!

Στα 30 του χρόνια ο Φελαϊνί έχει την ευκαιρία να υπογράψει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ανανεώνει ακόμα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας... τρελάνει έτσι τον Ζοζέ Μουρίνιο που επιθυμεί διακαώς την παραμονή του στους "Κόκκινους Διαβόλους".
Αυτός όμως δεν είναι ο μοναδικός λόγος που ο Βέλγος μέσος απασχολεί τα ΜΜΕ στην Αγγλία. Υπάρχει ένας ακόμα που δεν... περιμέναμε να διαβάσουμε με τίποτα. Αφορά τη δικαστική διαμάχη του Φελαϊνί με την γνωστή εταιρία "New Balance", ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο ελληνικής καταγωγής, Τζιμ Ντέιβιτς, που αποτελεί και τον πλουσιότερο Έλληνα στον κόσμο!
Ο Φελαϊνί έσπασε το συμβόλαιο που είχε με την εταιρία, με την δικαιολογία πως τα παπούτσια που φέρουν την υπογραφή του είναι τόσο κακής ποιότητας, που χρειάζεται να μπουν στον... ατμό από άνθρωπο της Γιουνάιτεντ πριν τα φορέσει!
Από την άλλη πλευρά η "New Balance" κατηγορεί τον παίκτη πως θέλει να υπογράψει σε άλλη εταιρία με περισσότερα χρήματα, λέγοντας πως σε κάθε αγώνα ο 30χρονος μέσος... ξεκολλάει το σήμα πάνω από τα παπούτσια. Ποια είναι η απάντηση του Φελαϊνί;
Λόγω... ποιότητας, ξεκολλάει μόνο του! Ακόμα δεν έχει οριστεί η δίκη, όμως η υπόθεση αναμένεται να τραβήξει αρκετά, αφού και οι δυο πλευρές θα το πάνε στα άκρα. Είναι πολλά τα λεφτά στη μέση βλέπετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου