Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Ο Φελαϊνί πάει στο δικαστήριο τον πλουσιότερο Έλληνα του κόσμου!

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, 2017
Απίστευτο και όμως... βελγικό. Ο Μαρουάν Φελαϊνί βρήκε την πιο αστεία δικαιολογία για να "σπάσει" τη συμφωνία του με εταιρία ένδυσης, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο πλουσιότερος Έλληνας στον πλανήτη με περιουσία 5,1 δισεκατομμύρια δολάρια!

Στα 30 του χρόνια ο Φελαϊνί έχει την ευκαιρία να υπογράψει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ανανεώνει ακόμα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας... τρελάνει έτσι τον Ζοζέ Μουρίνιο που επιθυμεί διακαώς την παραμονή του στους "Κόκκινους Διαβόλους".
Αυτός όμως δεν είναι ο μοναδικός λόγος που ο Βέλγος μέσος απασχολεί τα ΜΜΕ στην Αγγλία. Υπάρχει ένας ακόμα που δεν... περιμέναμε να διαβάσουμε με τίποτα. Αφορά τη δικαστική διαμάχη του Φελαϊνί με την γνωστή εταιρία "New Balance", ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο ελληνικής καταγωγής, Τζιμ Ντέιβιτς, που αποτελεί και τον πλουσιότερο Έλληνα στον κόσμο!
Ο Φελαϊνί έσπασε το συμβόλαιο που είχε με την εταιρία, με την δικαιολογία πως τα παπούτσια που φέρουν την υπογραφή του είναι τόσο κακής ποιότητας, που χρειάζεται να μπουν στον... ατμό από άνθρωπο της Γιουνάιτεντ πριν τα φορέσει!
Από την άλλη πλευρά η "New Balance" κατηγορεί τον παίκτη πως θέλει να υπογράψει σε άλλη εταιρία με περισσότερα χρήματα, λέγοντας πως σε κάθε αγώνα ο 30χρονος μέσος... ξεκολλάει το σήμα πάνω από τα παπούτσια. Ποια είναι η απάντηση του Φελαϊνί;
Λόγω... ποιότητας, ξεκολλάει μόνο του! Ακόμα δεν έχει οριστεί η δίκη, όμως η υπόθεση αναμένεται να τραβήξει αρκετά, αφού και οι δυο πλευρές θα το πάνε στα άκρα. Είναι πολλά τα λεφτά στη μέση βλέπετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου