Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Λουτρό αίματος στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον 250 νεκροί και 100 τραυματίες από επίθεση σε τέμενος

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, 2017

Την ώρα της προσευχής - Τριήμερο πένθος κήρυξε κυβέρνηση - Την αλληλεγγύη της Ελλάδας στον αιγυπτιακό λαό εξέφρασε ο Αλ. Τσίπρας
 Λουτρό αίματος στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον 250 νεκροί και 100 τραυματίες από επίθεση σε τέμενος

Έκρηξη σε τέμενος σημειώθηκε στην Αίγυπτο με τουλάχιστον 250 νεκρούς και 100 τραυματίες μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.
Η έκρηξη έγινε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι της Παρασκευής και ταρακούνησε το βόρειο Σινά.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ένοπλοι επιτέθηκαν και ενεργοποίησαν εκρητικά, στο τέμενος αλ-Ράουντα, στην πόλη Μπιρ αλ Αμπντ, την ώρα της προσευχής.

Τριήμερο πένθος κήρυξε κυβέρνηση

Η κυβέρνηση της Αιγύπτου κήρυξε τριήμερο πένθος μετά την επίθεση σε τέμενος στο βόρειο Σινά κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 85 άνθρωποι, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση.

Την αλληλεγγύη της Ελλάδας στον αιγυπτιακό λαό εξέφρασε ο Αλ. Τσίπρας

Για ανείπωτη τραγωδία στο Σινά κάνει λόγο ο πρωθυπουργός, Αλέξη Τσίπρας, με ανάρτησή του στο twitter και δηλώνει συγκλονισμένος, ενώ, παράλληλα, εκφράζει αλληλεγγύη στον αιγυπτιακό λάο.
«Συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία στο Σινά που προκάλεσαν οι αμετανόητοι τρομοκράτες. Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή στεκόμαστε με αλληλεγγύη στο πλάι του αιγυπτιακού λαού», αναφέρει ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου