Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Χωρίς μηχανική υποστήριξη η Αναστασία Τσουκαλά

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, 2017

Η δικηγόρος που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα
Χωρίς μηχανική υποστήριξη η Αναστασία Τσουκαλά

Συνεχίζει να παρουσιάζει σημεία σταθερής βελτίωσης, η 55χρονη δικηγόρος που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή.

Όπως αναφέρει το νέο ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλέυεται, «η ασθενής είναι αιμοδυναμικά σταθερή και σήμερα βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Αναπνέει μόνη της με καλό επίπεδο συνείδησης. Eξακολουθεί η σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της. Συνεχίζει να παρουσιάζει σημεία σταθερής βελτίωσης».

Το ιατρικό ανακοινωθέν της Τρίτης

Σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της 55χρονης γυναίκας, που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή, αλλά και σημεία βελτίωσης, διαπιστώνει το νεότερο ιατρικό δελτίο του Ευαγγελισμού, το οποίο αναφέρει:

«Η 55χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή, είναι αιμοδυναμικά σταθερή, ωστόσο παραμένει διασωληνωμένη και εξακολουθεί να αναπνέει με μηχανική υποστήριξη. Σημειώνεται ότι υπάρχει σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της ασθενούς, με σημεία αρχικής βελτίωσης».

Το ιατικό ανακοινωθέν της Δευτέρας

Διασωληνωμένη αλλά σε σταθερή κατάσταση παραμένει στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, η 55χρονη δικηγόρος που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου.

Το νεότερο Δελτίο Τύπου του νοσοκομείου, το οποίο υπογράφει η διοικήτρια Ν. Μητσάκη, αναφέρει πως «το τραύμα έχει καθαριστεί χειρουργικά και η ασθενής είναι αιμοδυναμικά σταθερή, ωστόσο παραμένει διασωληνωμένη και αναπνέει με μηχανική υποστήριξη».

 Επίσης, χαρακτηρίζει την κατάσταση της υγείας της ασθενούς «σταθερή αλλά σοβαρή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου