Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Ο ΠΑΟΚ έσπασε το αήττητο του Ατρόμητου

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου, 2017

Ο ΠΑΟΚ έσπασε το αήττητο του ΑτρόμητουΤέλος στο αήττητο του Ατρόμητου έβαλε ο ΠΑΟΚ στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Τούμπα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» με το 6Χ6 στην έδρα του επικράτησε με 2-1 των «κυανόλευκων», αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και με το «τρίποντο» αυτό «συγκατοικεί» στην κορυφή της Super League με την ΑΕΚ μετά από 11 αγωνιστικές.
Ο Στρούγγης έβαλε μπροστά τον Ατρόμητο στο 22΄, αλλά στο 45΄ ισοφάρισε ο Βιεϊρίνια με πέναλτι που όμως δεν ήταν. Το γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Κάμπος στο 71΄ με τη βοήθεια και του Ούμπιδες. 
Πολύ νωρίς από το ξεκίνημα του αγώνα ο ΠΑΟΚ έδειξε τις διαθέσεις του και ως το 18' είχε φτάσει ήδη τρείς φορές κοντά στο γκολ χωρίς να το πετύχει. Ετσι στο 1' από σέντρα του Κάμπος, ο προωθημένος Μάτος εστία έστειλε κεφαλιά, την οποία εξουδετέρωσε ο Γιαννιώτης. Από νέα σέντρα του Κάμπος στο 7΄, ο Κρέσπο έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε αόυτ.
Στο 22΄ από φάουλ που εκτέλεσε ο Ούμπιδες η άμυνα του ΠΑΟΚ αδράνησε και ο "πρωτάρης" Στρούγγης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διαχειριστούν την ψυχρολουσία που δέχτηκαν βγαίνοντας στην επίθεση με περισσότερους παίκτες. Από σέντρα του Κάμπος στο 33΄ ο Ελ Καντουρί από τη μικρή περιοχή έχασε απίστευτη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. 
Αστοχος ήταν στο 40' και ο Κάνιας αλλά στο 45΄ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι μετά από πέσιμο του Μακ κι ενώ προηγουμένως ο Στρούγγης είχε διώξει τη μπάλα και στη συνέχεια υπήρξε επαφή με τον παίκτη του ΠΑΟΚ.  Ο Παπαπέτρου παρασύρθηκε  και έδειξε πέναλτι, και ο  Βιεϊρίνια ισοφάρισε (1-1). Ηταν το πρώτο γκολ που δέχτηκε ο εξαιρετικός και πάλι  Γιαννιώτης μετά από 8 παιχνίδια. 
Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο ΠΑΟΚ ζήτησε το δεύτερο γκολ αλλά δεν ήταν εύκολη αυτή η προοπτική απέναντι σε μια καλά οργανωμένη άμυνα. Στο 55΄ το σουτ του Ελ Καντουρί από το ύψος της περιοχής απέκρουσε ο Γιαννιώτης. Συνέχισε να πιέζει η ομάδα του Λουτσέσκου και στο 69΄ έχασε μοναδική ευκαιρία για να περάσει μπροστά, όταν από κόρνερ του Βιεϊρίνια, ο Μάτος έπιασε κεφαλιά, αλλά ο Ρισβάνης έδιωξε πάνω στην γραμμή με το κεφάλι. 
Η πίεση των «ασπρόμαυρων» απέδωσε τελικά καρπούς στο 71΄ καθώς ο Κάμπος με τη βοήθεια του Ουμπιντες σημείωσε το 2-1. 
Από και και πέρα ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε σωστά το ματς και παρά την προσπάθεια των παικτών του Κάναντι για την ισοφάριση, δεν κινδύνεψε καθόλου και πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου