Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Η Σουηδία σόκαρε το Μιλάνο: εκτός Μουντιάλ η Ιταλία!

 Τρίτη, 14 Νοεμβρίου, 2017Μέγα κάζο για την τετράκις παγκόσμια πρωταθλήτρια! Η Σουηδία άντεξε στο "San Siro" αποσπώντας λευκη ισοπαλία και με το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Σόλνα έκλεισε θέση για τα γήπεδα της Ρωσίας, αφήνοντας την Ιταλία εκτός τελικής φάσης Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια
Όλοι αυτοί όμως "πάγωσαν" το βράδυ της Δευτέρας στο "San Siro" του Μιλάνου, με την εθνική Σουηδίας του Μάρκους Μπεργκ (πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού) και του Ρόμπιν Όλσεν (πρώην κίπερ του ΠΑΟΚ) να μένει όρθια μπροστά σε 74.000 κόσμου και με το 0-0 που απέσπασε να πανηγυρίζει ιστορική πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα στην Σόλνα.

Οι Σκανδιναβοί κατάφεραν μάλιστα να εξασφαλίσουν συμμετοχή στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 2006 ενώ στον αντιποδα η Ιταλία θα δει την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη από την... τηλεόραση για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια.
Οι 23 τελικές προσπάθειες των παικτών του Βεντούρα (6 εντός εστίας) ήταν ασυγκρίτως περισσότερες σε σχέση με τις μόλις 4 (1 εντός εστίας) των φιλοξενουμένων, όμως η μπάλα δεν μπήκε ποτέ στα δίχτυα, με τον πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Ρόμπιν Όλσεν να είναι θετικότατος και μάλιστα στο 87' να έχει εξαιρετική απόκρουση σε δυνατό σουτ του Ελ Σααραουί μέσα από την περιοχή!
Είναι μάλιστα εντυπωσιακό πως η πρόκριση κρίθηκε ουσιαστικά σε ένα μόλις γκολ που σημειώθηκε σε 180 λεπτά μονομαχίας, με τον μέσο της ΑΕΚ Γιάκομπ Γιόχανσον να έχει πετύχει το χρυσό τέρμα αλλά να μην το χαίρεται όσο θα ήθελε αφού στο 17' του αγώνα στο Μιλάνο αποχώρησε τραυματίας, με την πρώτη ιατρική εκτίμηση να κάνει λόγο για ρήξη χιαστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου