Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

ΝΥPost για Κατσιματίδη: Ισως είναι έτοιμος να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τη δημαρχία

Πέμπτη, 2 Μαρτίου, 2017

O κ. Τζον Κατσιματίδης. AP Photo/Craig Ruttle.
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ομογενής επιχειρηματίας, Τζον Κατσιματίδης, όπως έγραψε η «New York Post» προσπαθεί να συγκροτήσει το εκλογικό του επιτελείο και διερευνά το ενδεχόμενο διεκδίκησης εκ νέου της δημαρχίας της Νέας Υόρκης του χρόνου.
Ο δισεκατομμυριούχος κ. Κατσιματίδης -3ος στον κατάλογο του «The National Herald» με τους πιο πλούσιους Ελληνες της Αμερικής με περιουσία 3,4 δισ. δολ.-, σύμφωνα με το άρθρο, εντοπίστηκε σε συνάντηση – γεύμα στο «Empire Steak House», με ανθρώπους χάραξης στρατηγικής και πιθανούς συμβούλους, μεταξύ των οποίων και ο κ. Ρομπ Κόουλ, συνεργάτης για χρόνια του πρώην κυβερνήτη Τζορτζ Πατάκι.
Ο «Ε.Κ.» επικοινώνησε με το γραφείο του κ. Κατσιματίδη και η γραμματέας του δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα ερωτήματά μας αμέσως μετά την άφιξή του στο γραφείο.
O κ. Κατσιματίδης, όπως έχει γράψει ο «Ε.Κ.», είναι ο πρώτος ομογενής ο οποίος διεκδίκησε τη δημαρχία της Νέας Υόρκης το 2013, αλλά έχασε με μικρή διαφορά την αναμέτρηση στις προεκλογικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος με τον Τζο Λότα.
Ο ίδιος, είπε στην «Post» τον περασμένο Νοέμβριο: «έχω (αντοχή για) έναν ακόμη αγώνα μέσα μου», προσθέτοντας ότι ίσως να αναμετρηθεί και με την γερουσιαστή, Κίρστεν Τζίλιμπραντ το 2018.
Την Τρίτη, ο κ. Κατσιματίδης δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα: «Εχουμε συναντήσεις με ανθρώπους τις τελευταίες 15 ή 20 ημέρες σχετικά με την πιθανότητα να τους συμπεριλάβουμε στην εκστρατεία αν τελικά μετέχουμε σε αυτή».
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου