Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Πόλεμο στους υπερσυντηρητικούς Ρεπουμπλικανούς κηρύσσει ο Τραμπ

 Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2017
«Το Freedom Caucus θα βλάψει ολόκληρη τη ρεπουμπλικανική ατζέντα αν δεν ενταχθούν (οι βουλευτές του) στην ομάδα και γρήγορα. Πρέπει να τους πολεμήσουμε, και τους Δημοκρατικούς, το 2018» έγραψε στο Twitter.
Με αυτό το μήνυμα που στρέφεται κατά των αιρετών του ίδιου του κόμματός του -γεγονός πρωτοφανές για Αμερικανό πρόεδρο- ο Τραμπ άφησε να εννοηθεί ότι είναι έτοιμος να υποστηρίξει τους αντιπάλους τους στις προκριματικές εκλογές εν όψει των ενδιάμεσων του 2018.
Το House Freedom Caucus αριθμεί περίπου 30 μέλη.
Ο Αμερικανός πρόεδρος υπέδειξε αυτήν την ομάδα ως υπεύθυνη για την απόρριψη του νομοσχεδίου του που θα αντικαθιστούσε τον νόμο-ορόσημο του Μπαράκ Ομπάμα.
Με το σημερινό μήνυμα, έκανε ένα βήμα παραπάνω, εξισώνοντας τους σκληροπυρηνικούς Ρεπουμπλικάνους με τους Δημοκρατικούς, γεγονός που αντικατοπτρίζει το πόσο «προδομένος» αισθάνθηκε από την αποτυχία της πρώτης μεγάλης νομοθετικής πρωτοβουλίας του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου