Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Επιχειρούν να εμπλέξουν τον Γκιουλέν στα όπλα που βρέθηκαν σε τζαμί της Ξάνθης

Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2017

Δύο πιστόλια, κυνηγετικό φλόμπερ και τριάντα φυσίγγια βρέθηκαν σε τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, στην Ξάνθη.
Επιχειρούν να εμπλέξουν τον Γκιουλέν στα όπλα που βρέθηκαν σε τζαμί της Ξάνθης
Συναγερμός έχει σημάνει στις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας μετά τον εντοπισμό οπλισμού σε τζαμί του χωριού Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, στην Ξάνθη.

Αφού η υπόθεση πήρε έκταση στα μέσα ενημέρωσης ανά την Ελλάδα, ο τούρκος γενικός πρόξενος Κομοτηνής αλλά και ο «εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης», που διατηρεί στενές σχέσεις με το προξενείο και στο κλίμα του οποίου ανήκει ο ιμάμης Ηλιόπετρας που συνελήφθη, φέρεται να διοχέτευσαν στον μειονοτικό Τύπο της Ξάνθης ότι πρόκειται για συνωμοσία, με εμπλοκή του δικτύου του Φετχουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η τουρκική κυβέρνηση δείχνει ως «εγκέφαλο» του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου για την ανατροπή του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στις πληροφορίες αυτές που διοχετεύονται γίνεται ρητή αναφορά σε επιχειρήσεις του Γκιουλέν στη Θράκη και επιχειρείται εξαγωγή στη χώρα μας ενός εσωτερικού προβλήματος της Τουρκίας, αφενός εν όψει του δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου στη γειτονική χώρα που ως σκοπό έχει να εδραιώσει τον Ερντογάν ως απόλυτο κυρίαρχο και αφετέρου διότι έχουν περιέλθει σε εξαιρετικά δυσμενή θέση από τα ευρήματα.

«Δεν θα επιτραπεί η μεταφορά προβλημάτων της Τουρκίας»

Παράλληλα, σε φωτογραφίες και ειδήσεις που μεταδίδονται σε τοπικά μπλογκ και μέσα ενημέρωσης εμφανίζονται ως επισκέπτες του εν λόγω ιμάμη στο τζαμί της Ηλιόπετρας ο μη αναγνωρισμένος από την κυβέρνηση «εκλεγμένος μουφτής» Αχμέτ Μετέ, που σφετερίζεται το αξίωμα, ο αντίπαλός του στις «εκλογές» για τη μουφτεία Αχμέτ Χράλογλου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, οι πρώην βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν, Φαΐκ Φαΐκογλου και Τσετίν Μαντατζή, ο πρόεδρος του μειονοτικού κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαούς και ο πρόξενος της Τουρκίας στην Kομοτηνή.

Αξιωματούχοι καθιστούν σαφές ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά στην Ελλάδα των εσωτερικών προβλημάτων της Τουρκίας.

Ο οπλισμός που εντοπίστηκε αποτελείται από πιστόλι 22 χιλιοστών, ένα άλλο 38 χιλιοστών με προσαρμοσμένο σιγαστήρα, κυνηγετικό φλόμπερ και 30 φυσίγγια.

Τα όπλα και οι σφαίρες θα σταλούν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για έρευνα, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθη ο ιμάμης για οπλοκατοχή, με εντολή του εισαγγελέα, και ανακρίνεται για την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου