Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Αναβλήθηκε για σήμερα η ψηφοφορία για το Σχέδιο Υγείας των ΗΠΑ

Today, YES or NO for the changes to the “Obama Care”

Ο πρόεδρος Donald Trump φαίνεται ότι δεν παίζει πολιτική και σήμερα θα φέρει στο Κογκρέσο προς ψηφοφορία εάν η Αμερική θα παραμείνει στο σχέδιο Υγείας του πρώην Προέδρου Barack Obama ή θα αλλάξει με τις νέες προτάσεις των Ρεπουμπλικάνων κάτι που είχε υποσχεθεί ο Τραμπ προεκλογικά.
Οι αντιδράσεις των ρεπουμπλικάνων είναι μεγάλο και εάν δεν γίνουν μετακινήσεις ρεπουμπλικάνων βουλευτών προς τις αλλαγές που προτείνει ο Τραμπ το ΟΧΙ θα υπερισχύσει!
Μέχρι αργά χθες βράδυ είχανε “ζυμώσεις” της ηγεσίας των ρεπουμπλικάνων με τους Ομοσπονδιακούς βουλευτές του κόμματος οι οποίοι ήσαν ανένδοτοι να ψηφίσουν ΝΑΙ στις αλλαγές. Αρκετοί από αυτούς φοβούνται ότι στις επόμενες εκλογές οι ψηφοφόροι τους που επωφελήθηκαν από το “Obama Care” θα τους γυρίσουν την πλάτη. Να σημειώσουμε ότι κάπου 24 εκατομμύρια Αμερικάνοι επωφελήθηκαν από το Ο“Obama Care” με αποτέλεσμα να “γκρινιάζουν” πολλά εκατομμύρια ότι πληρώνουν για την υγεία άλλων.
Η κυβέρνηση προσπαθεί με “κολακείες” αλλά και όποιες “απειλές” να γυρίσει τους αντίθετους στις αλλαγές ακόμα και μη υποστήριξη για επανεκλογή σημερινών βουλευτών!
Παρέμβαση έκανε χθες ο πρώην Πρόεδρος ο οποίος ζήτησε να μη ψηφίσει το Κογκρέσο τις αλλαγές ενώ οι υπερσυντηρητικοί γνωστοί και ως Freedom Caucus, είναι εναντίον των αλλαγών του Τραμπ που τις βλέπουν σαν ανεπαρκείς και ότι δεν αποδεσμεύει πλήρως το δημόσιο από την αγορά ιατροφαρμακευτικής ασφάλειας.

Η Ψηφοφορία θα γίνει αύριο το απόγευμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου