Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Στην Τουρκία ο ΥΠΕΞ του Τραμπ την επόμενη εβδομάδα πριν το ΝΑΤΟ

 Πέμπτη, 29 Μαρτίου, 2017
Την Τουρκία επισκέπτεται ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον την επόμενη εβδομάδα πριν παραστεί στις εργασίες της ΝΑΤΟϊκής Συνόδου στις Βρυξέλλες, ανακοίνωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Η επίσκεψη στην Άγκυρα έρχεται καθώς ο καθοδηγούμενος από τις ΗΠΑ συνασπισμός ενισχύει τη στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ισλαμικού Κράτους γύρω από τη Ράκα, το προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους.
Οι αραβοκουρδικός συνασπισμός των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ, έχει ήδη φθάσει στις πύλες του φράγματος της Τάμπκα στη νότια πλευρά του Ευφράτη.
Μετά την Τουρκία ο Τίλερσον θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ.
Η σύνοδος είχε οριστεί αρχικά για τις 5-6 Απριλίου αλλά μετακινήθηκε για τις 31 Μαρτίου αφότου έγινε γνωστό ότι ο Τίλερσον δεν επρόκειτο να παραστεί, καθώς «επέλεξε» σύνοδο με την Κίνα την ίδια χρονική περίοδο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου