Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Στη Βουλή δικογραφία για τον Αντώνη Σαμαρά

Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2017

Στη Βουλή διαβιβάζει η ελληνική Δικαιοσύνη τη δικογραφία που σχηματίστηκε αναφορικά με τη συνομιλία που είχε καταγραφεί και «ανεβεί» στο διαδίκτυο και φέρεται να αφορά στον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Η συνομιλία που εμφανίζεται να σχετίζεται με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής,αναρτήθηκε το Δεκέμβριο του 2014 και αποτελεί απόσπασμα 5 λεπτών κατά την αναπαραγωγή του οποίου ο Αντ. Σαμαράς φέρεται να λέει «πες στον ψηλό, τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε, να τους γ…ει».
Η Δικαιοσύνη «σκόνταψε» στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού και πλέον μόνη αρμόδια να προχωρήσει στην έρευνα για το αδίκημα της πρόκλησης τέλεσης πλημμελήματος και συγκεκριμένα της παράβασης καθήκοντος εκ μέρους δικαστικού λειτουργού, είναι η Βουλή.
Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ξεκίνησε μετά από καταγγελία πολίτη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στην οποία όμως αναφερόταν το αδίκημα της παραβίασης του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, θέτοντας ζητήματα για την ασφάλεια της χώρας από την παρακολούθηση των επικοινωνιών του Πρωθυπουργού. Ωστόσο η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέληξε ότι πρέπει η Βουλή να αναζητήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην Πρωθυπουργού, ενώ δεν κατέστη δυνατόν στο πλαίσιο της έρευνας να εντοπιστεί ο δράστης της καταγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου