Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Tι συζήτησε ο Τσίπρας στις συσκέψεις στο Δημαρχείο Αμαλιάδας


Είπε... ότι... και όλοι τoν πίστεψαν, ή έδειξαν ότι τον πίστεψαν ή έκαναν πως τον πίστεψαν.  Ας σηκώσουν τα μανίκια οι τοπικοί παράγοντες και να δουλέψουν γιατί ένας... Τσίπρας δεν φέρνει την Άνοιξη

Αναπτυξιακό πλάνο για την Ηλεία και τη Δυτική Ελλάδα, μέσα από την παραγωγική ανασυγκρότηση και σε συνδυασμό με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή, προανήγγειλε από την Αμαλιάδα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος προΐστατο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο.
Ο πρωθυπουργός αρχικά συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα, τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέα Νικολακόπουλο, όπου συμμετείχαν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Αθανασίου, ο οποίοι του έθεσαν τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο και εν συνεχεία η σύσκεψη, που ήταν κεκλεισμένων των θηρών, διευρύνθηκε με τη συμμετοχή των Δημάρχων Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιου Κοτζιά, Ανδραβίδας- Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ και Πηνειού Αλέξη Καστρινό, των βουλευτών και υπουργών και κυβερνητικών παραγόντων, ενώ προς το τέλος της συνάντησης προστέθηκε και ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής.
Άκουσε και κατέγραψε Από την πλευρά της Περιφέρειας και των Ηλείων τέθηκαν τα μεγάλα ζητήματα της κατασκευής της ‘Ολυμπίας Οδού’, της διαχείρισης των απορριμμάτων με την κατασκευή του εργοστασίου, της επέκτασης του φυσικού αερίου, του σιδηροδρόμου από την Πάτρα στον Πύργο, του ανασκαφικού έργου στην Αρχαία Ήλιδα και της ολοκλήρωσης της πτέρυγας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.
Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ‘διαβασμένος’, κατέγραψε όλα τα θέματα και ήδη δρομολογήθηκαν οι πρώτες συναντήσεις με τους αρμόδιους Υπουργούς.
Στο τέλος της σύσκεψης συναντήθηκε και με φορείς, τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας, τον Εμπορικό Σύλλογο, το Σύλλογο εργαζομένων δήμων, τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου κ. Λεωνίδα Βαρουξή και τους διοικητές των Νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας Κώστα Διαμαντόπουλο και Γιάννη Λέντζα αντίστοιχα, στους οποίους ανέφερε ότι έχει ενημερωθεί ο Υπουργός Υγείας για να υπάρξει απευθείας χρηματοδότηση για τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Αμαλιάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου