Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

O A. Γεωργιάδης επ’ ευκαιρία της επίσκεψής του στη ΝΥ μιλάει στον ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ


 Πέμπτη, 29 Μαρτίου, 2017



ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Παντελή Σαΐτας
Του Αρη Παπαδόπουλου
ΑΘΗΝΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης έρχεται στη Νέα Υόρκη προκειμένου να παραστεί στις ομογενειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου και με την ευκαιρία αυτή μίλησε στον «Εθνικό Κήρυκα» και για την Ομογένεια και για την ελληνική επικαιρότητα.
Μάλιστα με την ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το δικαίωμα της ομογενειακής ψήφου τονίζει: «σας κοροϊδεύουν. Το μόνο κόμμα που θέλει στ’ αλήθεια να ψηφίζουν οι απόδημοι είναι η Ν.Δ. και το έχει αποδείξει. Όλοι οι άλλοι βρίσκουν δικαιολογίες».
Η συνέντευξη με τον Αδωνι Γεωργιάδη έχει ως εξής:
«Εθνικός Κήρυξ»: Ο σκοπός της επίσκεψής σας στις ΗΠΑ;
Α. Γεωργιάδης: Σκοπός της επίσκεψής μου είναι παραστώ σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Θα συναντηθώ με στελέχη της ομογένειας, εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας και θα δώσω συνεντεύξεις σε ομογενειακά μέσα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ταξίδι αυτό και την ευκαιρία που μου δίνεται να συμμετάσχω στις εορταστικές εκδηλώσεις των Ελλήνων ομογενών.
«Ε.Κ.»: Η ομογένεια… περιμένει ακόμη να την καλέσει η μητέρα πατρίδα. Και με τη ψήφο των αποδήμων και με άλλα σθεναρά βήματα… Τι λέτε;
Α. Γεωργιάδης: Ως Νέα Δημοκρατία καταθέσαμε πρόταση για την ψήφο των αποδήμων. Δεν ασχολήθηκε κανένα άλλο κόμμα στη Βουλή. Κατά το παρελθόν, εγώ προσωπικά είχα ψηφίσει το σχετικό νόμο. Δυστυχώς, φοβάμαι ότι σας κοροϊδεύουν. Το μόνο κόμμα που θέλει στ’ αλήθεια να ψηφίζουν οι απόδημοι είναι η Ν.Δ. και το έχει αποδείξει. Όλοι οι άλλοι βρίσκουν δικαιολογίες.
«Ε.Κ.»:   Έχετε γίνει στόχος τρομοκρατών. Τόσο πολύ ενοχλείτε; Σας φοβίζει το μέχρι που έχουν το θράσος οι τρομοκράτες να φτάσουν, μετά και την προβοκάτσια του πακέτου με εκρηκτικά;

Ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρό του Αδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή.

Α. Γεωργιάδης: Απ’ ότι φαίνεται τους ενοχλώ πάρα πολύ. Ξεμπροστιάζω την υποκρισία της Αριστεράς και δεν τους φοβάμαι. Αυτό προφανώς τους έχει πειράξει. Αν σας πω ότι δεν φοβάμαι, θα ήταν ψέμα. Όλοι φοβούνται όταν έχουν να κάνουν με τρομοκράτες. Όμως, δεν πρόκειται να σωπάσω.
«Ε.Κ.»: Μιλήσατε με τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Σας ικανοποιούν οι δηλώσεις του; Γιατί η ΝΔ συχνά τον επικρίνει ότι δεν κάνει κάτι για την καταπολέμηση αυτού του είδους του παραβατικότητας…
Α. Γεωργιάδης: Μίλησα με τον κ. Τόσκα και ομολογώ ότι έδειξε πολύ μεγάλο προσωπικό ενδιαφέρον. Τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Όμως, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έναντι των Εξαρχείων και των λεγόμενων αντιεξουσιαστών είναι εξαιρετικά ήπια και αυτό τους έχει αποθρασύνει. Π.χ. δείτε πως καίνε τα τρόλεϊ, πως σπάνε τα ακυρωτικά μηχανήματα και πως δημιουργούν αυτή την εικόνα ανομίας στην Αθήνα.
«Ε.Κ.»: Παρόλη τη στόχευσή σας, παρά την συνεχή πολιτική σας δράση, βρίσκετε καιρό να δίνεται και σεμινάρια και μάλιστα με αθρόα προσέλευση πολιτών. Φανταζόμαστε σας ικανοποιεί αυτό και σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε…
Α. Γεωργιάδης: Βεβαίως με ικανοποιεί και μου δίνει δύναμη. Μην ξεχνάτε ότι εγώ ζω από την δουλειά μου, δεν ζω από την πολιτική. Άρα, πουλώντας βιβλία και κάνοντας σεμινάρια εξασφαλίζω τα απαραίτητα προς το ζην για την οικογένειά μου. Η πολιτική, δυστυχώς, είναι ακριβό σπορ και έχω χάσει πολλά λεφτά να ασχολούμαι με αυτήν.
«Ε.Κ.»: Ως αντιπρόεδρος έχετε αρμοδιότητα τον συντονισμό του Κοινοβουλευτικού έργου. Πόσο εύκολο είναι αυτό;
Α. Γεωργιάδης: Εύκολο δεν είναι αλλά ευτυχώς όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. έχουμε μεταξύ μας εξαιρετικά καλή συνεργασία. Το κλίμα είναι πολύ καλό, οι συνάδελφοι προσπαθούν όσο το δυνατόν περισσότερο και είμαστε μια πολύ παραγωγική Κ.Ο.
«Ε.Κ.»: Πως είναι η ΝΔ με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη; Ψηφίστηκε από τον Κόσμο, έχει όμως την αποδοχή όλων των στελεχών;
Α. Γεωργιάδης: Νομίζω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει, σήμερα, το 100% της αποδοχής της Ν.Δ. Η μεγάλη συσπείρωση που φαίνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι και προσωπική του επιτυχία και όλοι προσδοκούμε ότι θα γίνει ένας εξαιρετικός Πρωθυπουργός.
«Ε.Κ.»: Τέλος τι εκτιμάτε: Θα γλιτώσουμε τη χρεοκοπία με συμφωνία στην αξιολόγηση; Επειδή οι προθεσμίες διαδέχονται η μία την άλλη..
Α. Γεωργιάδης: Πάντα πίστευα ότι ο κ. Τσίπρας θέλει να τα υπογράψει όλα για να μείνει Πρωθυπουργός. Φαίνεται, όμως, ότι με αυτή του την επιθυμία δεν συμφωνεί όλη η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Η μόνη πλέον λογική εξήγηση για την καθυστέρηση είναι ότι ο ίδιος αισθάνεται πως ορισμένα από τα μέτρα δεν περνάνε από τη Βουλή. Εάν χάσει και άλλο χρόνο, θα βρεθούμε πραγματικά σε πολύ δύσκολη θέση. Καλώ τον κ. Τσίπρα ή να κλείσει την αξιολόγηση ή αν δεν μπορεί, να παραιτηθεί και να φύγει. Αν μείνει χωρίς να κλείσει την αξιολόγηση, θα πάρει τη χώρα στον λαιμό του.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου