Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Θα γκρεμίσουμε το σπίτι του αρχισφαγέα Μπελογιάννη

Παραλήρημα του χρυσαυγίτη Ηλιόπουλου: Θα γκρεμίσουμε το σπίτι του αρχισφαγέα Μπελογιάννη Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2017

Μια παραληρηματική απειλητική τοποθέτηση κατά της αριστεράς και του αγωνιστή Νίκου Μπελογιάννη ήταν αυτή του βουλευτή του Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου που προκάλεσε την οργή των βουλευτών κατά τη συζήτηση για την προανακριτική επιτροπή.



«Χθες ο Τσίπρας, ευρισκόμενος με την πλάτη στον τοίχο, για να τσιγκλίσει τα αριστερά αντανακλαστικά του ακροατηρίου του, εγκαινίασε ένα μουσείο για τον Μπελογιάννη. Για τον αρχισφαγέα του κομμουνιστικού κόμματος. Γι αυτόν που ευθύνεται για τόσα εγκλήματα εγκαινιάστηκε ένα μουσείο. Βέβαια για τον Παύλο Μελά, του οποίου το σπίτι ρημάζει στην Κηφισιά, δεν έχει ακουστεί ούτε μια λέξη» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Μετά τις αντιδράσεις από τα έδρανα της αριστεράς, ο βουλευτής επέμεινε: «Τιμήσατε τον σφαγέα αλλά εμείς το σπίτι του θα το γκρεμίσουμε για να μην θυμίζει τα εγκλήματα του κομμουνισμού, όταν θα έρθει η ώρα. Θα δείτε το Μουσείο Μπελογιάννη τι θα γίνει, όταν θα έρθει η Χρυσή Αυγή στα πράγματα».
«Κανένα σπίτι δεν μπορεί κανείς να γκρεμίσει» απάντησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.
«Καλά, θα έρθουμε στα πράγματα και θα δείτε» επέμεινε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Ο βουλευτής χαρακτήρισε τέχνασμα την πρόταση προανακριτικής επιτροπής και πρόσθεσε ότι κανένα κόμμα, ούτε η ΝΔ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν τολμήσει να καταργήσουν τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, «νόμο έκτρωμα» που βολεύει όλο το πολιτικό σύστημα.
Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος χαρακτήρισε «εγκληματική οργάνωση» και «καρκίνωμα της πατρίδας» το ΠΑΣΟΚ που «εισήγαγε τη μίζα και τη διαφθορά».
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου