Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Φυλλάδια... συσπείρωσης και συνέντευξη Τύπου από την «Ελλήνων Συνέλευσις» την ώρα που ο Αρτέμης Σώρρας παραμένει άφαντος

ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Συνέντευξη Τύπου σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας παραχώρησε η «Ελλήνων Συνέλευσις» με φόντο τις έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του ζεύγους Σώρρα. Φυλλάδια μοιράζουν στον κόμβο Γιόφυρου, στο Ηράκλειο της Κρήτης, οι οπαδοί του


Ο δικηγόρος του καταζητούμενου, Βασίλειος Νουλέζας, κατέθεσε χθες αίτηση των πελατών του με την οποία ζητείται από το πενταμελές εφετείο Πατρών να μην εκτελεστεί η απόφαση του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων Πατρών με την οποία καταδικάστηκε ο ιδρυτής του πολιτικού φορέα και η σύζυγός του, σε ποινή καθείρξεως 8 ετών και 5ετούς στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων.
Σήμερα ο ίδιος σημείωσε μεταξύ άλλων, πως, αν και δεν τον γνωρίζει, τον εκτιμά και τον εμπιστεύεται και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο πελάτης του είναι αθώος. Διεμήνυσε δε πως υπάρχουν υπόνοιες-υποψίες ότι λόγω του πολιτικού φορέα που έχει ιδρύσει χρησιμοποιείται από κάποιους κύκλους η δικαιοσύνη ώστε ο Αρτέμης Σώρρας να μην έχει «φωνή».
Ο κ. Νουλέζας τόνισε ακόμη πως στις 5 Απριλίου θα αποδειχθεί ενώπιον του δικαστηρίου ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει μόνιμη και σταθερή κατοικία και ότι δεν είναι ύποπτος φυγής. Ακόμη σημείωσε ότι εξαντλήθηκε η αυστηρότητα και η σκληρότητα απέναντι στον κ. Σώρρα γεγονός που δείχνει ότι η δικαιοσύνη δεν κρίνει ανεπηρέαστα. 
Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της «Ελλήνων Συνελευσις», Βασίλης Θεοδορόπουλος κατήγγειλε πως ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας φοβάται για τη ζωή του αφού έχει δεχθεί μέχρι στιγμής δύο δολοφονικές επιθέσεις ενώ πάνω από 150 γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» έχουν βανδαλιστεί.
Στον κόμβο του Γιόφυρου βρέθηκαν στο μεταξύ από το πρωί οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα από το Ηράκλειο στο πλαίσιο της εντατικοποίησης των δράσεων τους, όπως ακριβώς ζήτησε ο ίδιος ο καταζητούμενος πλέον, ιδρυτής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» μέσα από το βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της καταδικαστικής σε βάρος του απόφασης.
Τα μέλη και οι οπαδοί της «Ελλήνων Συνέλευσις» σε τοπικό επίπεδο, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες του cretapost.gr, ανάρτησαν σε κομβικό σημείο ένα πάνελ με τα επιχειρήματα της οργάνωσης και μοίραζαν φυλλάδια στους διερχόμενος οδηγούς αλλά και τους περαστικούς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προτίθενται να διοργανώσουν, και μάλιστα στο προσεχές χρονικό διάστημα, με τη συμμετοχή οπαδών του Αρτέμη Σώρρα και από τις 7 «Ελλήνων Συνελεύσεις» που έχουν ιδρυθεί και λειτουργούν σε όλο τον νομό Ηρακλείου, τη μετάβασή τους στην Αθήνα στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται πανελλαδικά για τη στήριξη του αρχηγού τους.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου