Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ο Ελληνικής καταγωγής δήμαρχος του Manchester, New Hampshire καλείται να επιστρέψει δωρεές


 Πέμπτη, 29 Μαρτίου, 2017



Ο δήμαρχος του Μάντσεστερ Νιου Χαμσάιρ, κ. Theodoros Gatsas. Φωτογραφία Αρχείο "Ε.Κ."
ΒΟΣΤΩΝΗ.- Ο Ελληνοαμερικανός δήμαρχος της πόλης Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ Θεόδωρος Γατζάς είπε στον Γενικό Εισαγγελέα Τζόσεφ Φόστερ πως με προσωπικά του χρήματα θα επιστρέψει τις δωρεές που χρησιμοποιήθηκαν ακατάλληλα για την προεκλογική του εκστρατεία των προκριματικών εκλογών πέρυσι για τη θέση του κυβερνήτη. Ο κ.  Theodoros Gatsas ο οποίος εκλέγεται δήμαρχος με το ρεπουμπλικανικό κόμμα έχασε τις εκλογές για κυβερνήτης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου του Νιου Χαμσάιρ και πιο ειδικά της εφημερίδας The Union Leader  ο κ. Gatsas ταχυδρόμησε ήδη πρόσφατα 68 επιταγές από $1,000 εκάστη σε απάντηση της μήνυσης που είχε καταθέσει το Δημοκρατικό κόμμα του Νιου Χαμσάιρ την 1η Μαρτίου σε βάρος του.
Σε λεπτομερή επιστολή του προς τον Γενικό Εισαγγελέα του Νιου Χαμσάιρ Τζόσεφ Φόστερ, περιέγραψε διορθωτικά το θέμα και εξήγησε πως από δική του παράβλεψη έγινε η μη δέουσα χρήση ορισμένων χρηματικών ποσών για τα οποία απεύθυναν οι δημοκρατικοί την καταγγελία τους. Ο Gatsas έγραψε στον κ. Φόστερ πως στην επόμενη οικονομική έκθεση της προεκλογικής του εκστρατείας η οποία θα δοθεί στις 8 Μαΐου θα φαίνεται ότι έχει καταβάλλει προσωπική δωρεά ύψους $68 χιλιάδων δολαρίων για την καταβολή των ποσών για τα οποία ερίζουν οι δημοκρατικοί.
Σε επιστολή του με ημερομηνία 17 Μαρτίου 2017 ο δήμαρχος κ.Gatsas έγραψε στον Γενικό Εισαγγελέα κ. Φόστερ «ελπίζω αυτή μου η επιστολή απαντάει στα θέματα τα οποία έθιξε στην μήνυση του το Δημοκρατικό Κόμμα του Νιου Χαμσάιρ». Επίσης περιέκλεισε αντίγραφα από τροποποιημένη οικονομική αναφορά που είχε υποβάλλει στην πολιτεία.
Ο κ. Gatsas δεν έχει λάβει ακόμα κάποια απάντηση από τον Γενικό Εισαγγελέα κ. Φόστερ  εάν αυτές του οι κινήσεις λύουν το θέμα της μήνυσης. Είπε πως «θα περιμένω να μου απαντήσουν. Νομίζω ότι η επιστολή μου δίνει απαντήσεις σε όλα τα θέματα που αναφέρονται στη μήνυση».
Οι δημοκρατικοί κατέθεσαν μήνυση κατηγορώντας τον δήμαρχο κ. Gatsas για παραβίαση των ορίων εξόδων χρημάτων που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν στις γενικές εκλογές. Από την άλλη μεριά ο κ. Gatsas δεν είχε γενική εκστρατεία καθότι έχασε τις προκριματικές. Επίσης ο κ. Gatsas αναφέρθηκε σε αρκετές συγκεκριμένες δωρεές για τις οποίες είχαν εκτοξεύει αιτιάσεις οι δημοκρατικοί πως δεν ήταν σύμμορφες με τους κανονισμούς.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου