Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου του Παντελίδη: Ο εισαγγελέας καλεί Αρναούτη και Κυριάκου

Παρασκευή, 25η Μαρτίου, 2017

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου του Παντελίδη: Ο εισαγγελέας καλεί Αρναούτη και Κυριάκου
Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή, ο εισαγγελέας διέταξε σήμερα τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου που επέβαιναν επίσης στο τζιπ.
Οπως γράφει το star.gr, ο εισαγγελέας καλεί τη Φρόσω Κυριάκου να απολογηθεί για ενδεχόμενες ευθύνες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ψευδορκία μάρτυρα και τη Μίνα Αρναούτη μόνο για ψευδορκία μάρτυρα.
Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του star.gr, δεν έχουν σταλεί κλήσεις στους δικηγόρους. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο protothema.gr, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ψευδορκία μετά από μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.
Η υπόθεση ανατέθηκε στον 7ο Πταισματοδίκη ο οποίος ξεκίνησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Επίσης ο εισαγγελέας κάνει δεκτό το αίτημα της οικογένειας για συμπληρωματική εξέταση στο DNA που βρέθηκε στο τιμόνι, κάτι που υποστήριζαν από την πρώτη στιγμή οι συγγενείς του τραγουδιστή. 
Πηγή: Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου