Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Στον Ελληνοαμερικανό Τζιμ Γιαννόπουλο τα «ηνία» της Paramount

Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2017

Ο Ελληνοαμερικανός Τζιμ Γιαννόπουλος αναλαμβάνει σύντομα τα «ηνία» της Paramount Pictures μετά από την απόφαση του στούντιο παραγωγής να… εξωθήσει σε παραίτηση τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Μπραντ Γκρέι μετά από 12 χρόνια. 


(Photo by Dan Steinberg/Invision for Twentieth Century Fox/AP Images)
(Photo by Dan Steinberg/Invision for Twentieth Century Fox/AP Images)
Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, οι δύο πλευρές έδωσαν τα… χέρια πριν από μερικές ημέρες σήμερα έγινε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της εταιρίας. 
Ο βετεράνος του χώρου Γιαννόπουλος ήταν επί σειρά ετών διευθυντής της 20th Century Fox και δικαίως θεωρείται ένας από τους «κορυφαίους» της βιομηχανίας του Χόλιγουντ. 
Σύμφωνα με το variety, ο Γιαννόπουλος διατηρεί στενές σχέσεις με ατζέντηδες, στελέχη επιχειρήσεων αλλά και σκηνοθέτες μεταξύ των οποίων οι Paul Feig και James Cameron. 
Την περίοδο που διοικούσε την Fox, η εταιρία παραγωγής κυκλοφόρησε σειρά blockbuster ταινιών όπως το Avatar, η «Ζωή του Πι», το Deadpool αλλά και το οσκαρικό «12 χρόνια σκλάβος». 
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου