Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ο Giannis Antetokounmpo με την παρέα του “άλωσε” τη Βοστώνη


Με μεγάλη διάθεση ήρθε στη Βοστώνη η ομάδα των Milwaukee Bucks του Gianni Antetokounmpo όπου αντιμετώπισε τους Boston Celtics.

Η ομάδα των Milwaukee Bucks με 39 νίκες και 36 ήττες δεν φάνηκε να φοβάται τους Celtics (ρεκόρ 48 νίκες με 27 ήττες) την ομάδα των 17 πρωταθλημάτων του ΝΒΑ.
Ο Greek Freak έπαιξε σαν μεγάλος σταρ υποστηριζόμενος από εκατοντάδες ομογενών που βρέθηκαν στο γήπεδο και τον επευφημούσαν.  Οι Έλληνες ομογενείς κουνούσαν ελληνικές σημαίες και φώναζαν Γιάννης-Γιάννης με το Γιάννη να τους χαμογελά και να τους χαιρετάει.  
22 πόντους σκόραρε ο Γιάννης και ήταν ο καλύτερος παίκτης των Bucks .
Η ομάδα του Milwaukee άρχισε πολύ καλά και κατάφερε να προηγηθεί 12 – 2. Κάπου εκεί ξύπνησαν οι της Βοστώνης και ισοφάρισαν 14-14 αλλά το Milwaukee ξέφευγε στο σκορ με τους Βοστωνέζουν να τους κυνηγούν σε όλο το ματς. Μάλιστα στο περί το τέλος τους αγώνα ένας πόντος χώριζε τις δύο ομάδες 101- 100 και από ότι φάνηκε όποιος θα έβαζε το τελευταίο καλάθι θα κέρδιζε. Πράγματι αυτό έγινε και οι Milwaukee Bucks κέρδισαν 103 – 100.

Οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν στο ίδιο γήπεδο στις 12 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου