Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Νέα πρόκληση από τον Αντι Λίλα, παίκτη του ΠΑΣ Γιαννινα

Αυτός ο παίκτης πρέπει να φύγει από τα Γιαννενα και την Ελλάδα.  Όποιου δεν του αρέσει να παει πίσω στη χώρα του.  ΤΩΡΑ!

Τα "φίδια" βγάζουν το ψωμί τους στην Ελλάδα και κοροϊδεύουν, περιμένουμε απάντηση από την διοίκηση του ΠΑΣ και τον αθλητικό δικαστή.  Πολύ τους "χαϊδεψαν" τόσα χρόνια
Τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Άντι Λίλα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς μετά το γκολ που σημείωσε στο «Γ Καραϊσκάκης», πανηγύρισε σχηματίζοντας τον αετό της Μεγάλης Αλβανίας.
Νέα πρόκληση από τον Αντι Λίλα: Κοροϊδεύει τον αγιασμό και τους ιερείς
Νέα πρόκληση από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, Αντι Λίλα, ο οποίος φαίνεται σε βίντεο να κοροϊδεύει τους αγιασμούς στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τους ιερείς. Ο Λίλα ήταν στην Αλβανία για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας, στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018.

Τον Σεπτέμβριο του 2015,  ο Άντι Λίλα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς μετά το γκολ που σημείωσε στο «Γ Καραϊσκάκης», πανηγύρισε σχηματίζοντας τον αετό της Μεγάλης Αλβανίας. Οι αντιδράσεις ήταν έντονες και οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα είχαν ενοχλεί αρκετά από την ενέργειά του!

Η ιστοσελίδα epiruspost.gr,αναφέρει:

«Στο ξενοδοχείο που διαμένει, δέχθηκε την επίσκεψη ενός ακραίου ιμάμη... Στον εν λόγω ιμάμη, ο Λίλα και ένας ακόμη συμπαίκτης του στην Εθνική Αλβανίας, ο Αρμάντο Σαντίκου, «εξομολογούνται»!!

Μόνο που αυτό γίνεται μπροστά στην κάμερα την οποία χρησιμοποιεί ο ίδιος ο Ιμάμης κάνοντας ζωντανή μετάδοση στο Facebook.

Ο Άντι Λίλα, δείχνε να απολαμβάνει την συνομιλία, ρωτά πόσοι τους παρακολουθούν, τους χαιρετά με ισλαμικό ασπασμό και συνεχίζει το παραλήρημα!

Ενδεικτικό είναι ότι και τα Αλβανικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας.

Όλο το περιεχόμενο της συζήτησης, η οποία διαρκεί δεκαεπτά λεπτά είναι θρησκευτικού περιεχομένου.

Ο Λίλα δείχνει ότι έχει πολύ τακτική επικοινωνία με τον συγκεκριμένο ιμάμη τον οποίο ενημερώνει για πολλά θέματα.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ κοροιδεύει τους τακτικούς αγιασμούς που γίνονται στην ομάδα. Ειρωνεύεται τους ιερείς αλλά και τον Μητροπολίτη, για τον οποίο λέει ότι εκείνος δεν του φίλησε του χέρι αλλά «το άρπαξε και το έσφιξε».

Σε άλλο σημείο, αναφέρει ότι την ώρα του αγιασμού, αυτός κρύβεται ώστε να μην πέσει πάνω του ούτε μία σταγόνα νερού.

Εκτενές είναι το απόσπασμα στο οποίο αναφέρεται στον προπονητή του ΠΑΣ, ο οποίος όταν η ομάδα ταξίδευε για Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ, θέλησε να κατευθύνει το λεωφορείο προς την Βέροια ώστε να προσκυνήσουν σε ένα μοναστήρι. Μάλιστα μιλά για ταλαιπωρία των παικτών μέσα στα χιόνια και μάλιστα χωρίς οι περισσότεροι να επιθυμούν κάτι τέτοιο, καθώς δεν είναι χριστιανοί.

Ο Λίλα αναφέρεται ακόμη σε έναν Σενεγαλέζο συμπαίκτη του στον ΠΑΣ, με τον οποίο είχαν «ομάδα προσευχής».. Ο Σενεγαλέζος μάλιστα σε μία από τις προπονήσεις, μετά από αγιασμό, σημάδευε με την μπάλα τον ιερωμένο που είχε μείνει να τους παρακολουθήσει!!

Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, σε όλη την διάρκεια της συζήτησης, δείχνει ότι την απολαμβάνει στο μέγιστο βαθμό και στο τέλος καυχιέται για την μεγάλη πρόοδο που έχει κάνει στην αποστήθιση του κορανίου» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου