Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Απειλές Ερντογάν: Κανένας Ευρωπαίος δεν θα μπορεί να περπατά με ασφάλεια

Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2017

Αυτός θα ανάψει μεγάλες φωτιές!

Μήμως ήρθε η ώρα να γίνει η Τουρκία 3 κράτη;

Ο πρόεδρος της Τουρκίας
Απειλές Ερντογάν: Κανένας Ευρωπαίος δεν θα μπορεί να περπατά με ασφάλεια
Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Τετάρτη πως κανείς Ευρωπαίος σε κανένα μέρος του κόσμου πλέον δεν «θα μπορεί να κάνει ένα βήμα στο δρόμο με ασφάλεια», αν η Ευρωπαϊκή Ένωση εξακολουθήσει να κρατά απέναντι στην Τουρκία μια στάση την οποία χαρακτήρισε εχθρική.

«Απευθύνομαι γι' άλλη μια φορά στους Ευρωπαίους... Η Τουρκία δεν είναι μια χώρα που μπορεί κανείς να κλονίσει, με την τιμή της οποίας μπορεί να παίξει, της οποίας τους υπουργούς μπορεί να απελαύνει» είπε ο Ερντογάν, σε ομιλία που εκφώνησε στην Αγκυρα.

«Ο κόσμος ολόκληρος παρακολουθεί αυτό που συμβαίνει εκ του σύνεγγυς. Αν συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε με αυτόν τον τρόπο, αύριο, κανένας Ευρωπαίος, κανένας Δυτικός δεν θα μπορεί πλέον να κάνει ένα βήμα με ασφάλεια, με ηρεμία στον δρόμο, σε κανένα μέρος στον κόσμο» πρόσθεσε.

«Ως Τουρκία, καλούμε την Ευρώπη να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία» δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος.

Απορρίπτοντας τις ευρωπαϊκές επικρίσεις για το θέμα των δημοσιογράφων που έχουν φυλακιστεί στην Τουρκία, ο Ερντογάν είπε ότι «όταν βλέπει κανείς τον κατάλογο των ονομάτων (των φυλακισμένων δημοσιογράφων), υπάρχουν δολοφόνοι, κλέφτες, παιδόφιλοι, απατεώνες: απ' όλα, εκτός από δημοσιογράφους!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου