Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Απεβίωσε ο Βασίλειος Κωνσταντίνου Κουτρουμπής

Δυστυχώς και μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε τόσο αυτός όσο και οι ιατροί ο Βασίλης Κουτρουμπής ο οποίος εδώ και δύο μήνες ήταν σε αφασία τελικά πριν λίγο (Δευτέρα βράδυ, 21 Αυγούστου, 2017) υπέκυψε. Κρατιόταν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη (τραυματίστηκε έπειτα από πτώση στο σπίτι του).

Ο Βασίλειος Κουτρουμπής, 51 ετών, ήταν γιος λατρευτός των Κώστα Κουτρουμπή (καταγωγή από Αμαλιάδα, Ηλείας) και της Αρετής Κουτρουμπή (από την Αρετή, Ηλείας).

Ο Βασίλης Κουτρουμπής ήταν ιδιοκτήτης του Holy Chuck Restaurant, στο Toronto, Ontario, Canada

Αφήνει πίσω του εκτός από τους γονείς του την σύζυγό του Ροζαλίνα Συλβέστρι και δύο κόρες, η μία απόφοιτος Πανεπιστημίου.

Να σημειώσουμε ότι πριν μερικά χρόνια (23 Φεβρουαρίου, 2009) έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του Βασίλη, Γεώργιος Κουτρουμπής.

Τα της κηδείας και ταφής θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας αργά την Τετάρτη.


O Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Κουτρουμπή


Αιωνία Η Μνήμη


Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Απεβίωσε η Αδαμαντία Λαγκωνάκης, σύζυγος του Νώντα ΛαγκωνάκηΑπεβίωσε την Τρίτη στο νοσοκομείο Massachusetts General Hospital η 77 ετών από το Salem. Massachusetts η Αδαμαντία Λαγκωνάκη το γένος Καστρινάκη.
Ήταν για 56 χρόνια η σύζυγος του επιχειρηματία Νώντα Λαγκωνάκη και είχε γεννηθεί στη Σγουροκεφαλή της Κρήτης. Ήταν κόρη των Βασιλείου και Ουρανίας Καστρινάκη το γένος Μαραγκάκη.
Ο Νώντας και η Αδαμαντία ήταν ιδιοκτήτες του Bill & Bobs Roast Beef στο Salem, Massachusetts καθώς και άλλων επιχειρήσεων και ήταν αγαπητή στο προσωπικό αλλά και στην πελατεία της επιχείρησης.
Άφησε πίσω της τον σύζυγό της Νώντα και τέσσερα παιδιά: Μαρίνα Καργάκης σύζυγος αυτής Γεώργιος, Βάλερυ Γεροντής σύζυγος αυτής Μανώλης, Άγγελος Λαγκωνάκης σύζυγος αυτού Heather, Μαρία McNulty σύζυγος αυτής Conor. 11 εγγόνια και πολλούς άλλους συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.
Η σορός της αείμνηστης Αδαμαντίας Λαγκωνάκη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τρίτη, 4 Απριλίου, 2017 από τις 4:00μμ έως τις 8:00μμ στο νεκροπομπείο SOLIMINE FUNERAL HOME, 67 Ocean St. (Rt 1A), Lynn. Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη, 5 Απριλίου, 2017 στις 11:00 το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Lynn, Massachusetts.


Ας είναι Αιωνία η Μνήμη της Αδαμαντίας Λαγκωνάκη το γένος Καστρινάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου