Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Απεβίωσε η Αδαμαντία Λαγκωνάκης, σύζυγος του Νώντα ΛαγκωνάκηΑπεβίωσε την Τρίτη στο νοσοκομείο Massachusetts General Hospital η 77 ετών από το Salem. Massachusetts η Αδαμαντία Λαγκωνάκη το γένος Καστρινάκη.
Ήταν για 56 χρόνια η σύζυγος του επιχειρηματία Νώντα Λαγκωνάκη και είχε γεννηθεί στη Σγουροκεφαλή της Κρήτης. Ήταν κόρη των Βασιλείου και Ουρανίας Καστρινάκη το γένος Μαραγκάκη.
Ο Νώντας και η Αδαμαντία ήταν ιδιοκτήτες του Bill & Bobs Roast Beef στο Salem, Massachusetts καθώς και άλλων επιχειρήσεων και ήταν αγαπητή στο προσωπικό αλλά και στην πελατεία της επιχείρησης.
Άφησε πίσω της τον σύζυγό της Νώντα και τέσσερα παιδιά: Μαρίνα Καργάκης σύζυγος αυτής Γεώργιος, Βάλερυ Γεροντής σύζυγος αυτής Μανώλης, Άγγελος Λαγκωνάκης σύζυγος αυτού Heather, Μαρία McNulty σύζυγος αυτής Conor. 11 εγγόνια και πολλούς άλλους συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.
Η σορός της αείμνηστης Αδαμαντίας Λαγκωνάκη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τρίτη, 4 Απριλίου, 2017 από τις 4:00μμ έως τις 8:00μμ στο νεκροπομπείο SOLIMINE FUNERAL HOME, 67 Ocean St. (Rt 1A), Lynn. Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη, 5 Απριλίου, 2017 στις 11:00 το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Lynn, Massachusetts.


Ας είναι Αιωνία η Μνήμη της Αδαμαντίας Λαγκωνάκη το γένος Καστρινάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου