Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Απεβίωσε η Αδαμαντία Λαγκωνάκης, σύζυγος του Νώντα Λαγκωνάκη



Απεβίωσε την Τρίτη στο νοσοκομείο Massachusetts General Hospital η 77 ετών από το Salem. Massachusetts η Αδαμαντία Λαγκωνάκη το γένος Καστρινάκη.
Ήταν για 56 χρόνια η σύζυγος του επιχειρηματία Νώντα Λαγκωνάκη και είχε γεννηθεί στη Σγουροκεφαλή της Κρήτης. Ήταν κόρη των Βασιλείου και Ουρανίας Καστρινάκη το γένος Μαραγκάκη.
Ο Νώντας και η Αδαμαντία ήταν ιδιοκτήτες του Bill & Bobs Roast Beef στο Salem, Massachusetts καθώς και άλλων επιχειρήσεων και ήταν αγαπητή στο προσωπικό αλλά και στην πελατεία της επιχείρησης.
Άφησε πίσω της τον σύζυγό της Νώντα και τέσσερα παιδιά: Μαρίνα Καργάκης σύζυγος αυτής Γεώργιος, Βάλερυ Γεροντής σύζυγος αυτής Μανώλης, Άγγελος Λαγκωνάκης σύζυγος αυτού Heather, Μαρία McNulty σύζυγος αυτής Conor. 11 εγγόνια και πολλούς άλλους συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.
Η σορός της αείμνηστης Αδαμαντίας Λαγκωνάκη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τρίτη, 4 Απριλίου, 2017 από τις 4:00μμ έως τις 8:00μμ στο νεκροπομπείο SOLIMINE FUNERAL HOME, 67 Ocean St. (Rt 1A), Lynn. Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη, 5 Απριλίου, 2017 στις 11:00 το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Lynn, Massachusetts.


Ας είναι Αιωνία η Μνήμη της Αδαμαντίας Λαγκωνάκη το γένος Καστρινάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου