Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Νέα μέτρα: Σύσκεψη στο Μαξίμου για να τις τελευταίες λεπτομέρειες


samarasΣύσκεψη με όλους τους υπουργούς που εμπλέκονται στα προαπαιτούμενα της τρόικας, έχει συγκαλέσει για τις 11 το πρωί του Σαββάτου. Στόχος είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες
να έχουν αποφασιστεί μέχρι την Κυριακή, ώστε το πακέτο να παρουσιαστεί στο Euro Working Group της Δευτέρας.
Μέχρι την Τρίτη, αναμένεται να κατατεθούν τα μέτρα προς ψήφιση στη Βουλή, ώστε την Τετάρτη στην τηλεδιάσκεψη του Eurogroup να δοθεί η έγκριση.
Όλα αυτά φυσικά, αν δεν υπάρξει κάποιο "ατύχημα", καθώς η ΔΗΜΑΡ αρνείται να ψηφίσει τα εργασιακά, ενώ ενστάσεις υπάρχουν και στο ΠΑΣΟΚ για θέματα όπως το επίδομα γάμου και τις συλλογικές συμβάσεις.
Η ΔΗΜΑΡ, διαμηνύει ότι στηρίζει την κυβέρνηση, το γεγονός όμως ότι τα μέτρα θα έρθουν στη Βουλή σε ένα άρθρο, καθιστά σαφές ότι ο κ. Κουβέλης και οι βουλευτές τους θα καταψηφίσουν ή θα δηλώσουν "παρών".
Πάντως, ακόμα και αν τα μέτρα περάσουν, αυτό δεν σημαίνει ότι η Ελλάδα θα μπει και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης, καθώς σύμφωνα με το Reuters, το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο, δηλαδή δεν μπορεί να μειωθεί στο 120% του ΑΕΠ μέχρι το 2020.

Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου