Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Διάβημα προς τον πρέσβη της Τουρκίας για τη στάση του προξένου στην Κομοτηνή

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου, 2012
Εξηγήσεις από τον πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα για τη στάση του γενικού προξένου της Τουρκίας στην Κομοτηνή, ο οποίος «απειλεί και συκοφαντεί» τον ιμάμη (σύμφωνα με καταγγελία του ίδιου) ζήτησε με διάβημά του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.
Αναλυτικότερα, σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών σημειώνεται ότι ο ιμάμης (Σώστη) σε γραπτή του αναφορά προς τον υπουργό Εξωτερικών κατήγγειλε ότι απειλείται και συκοφαντείται από συντοπίτες του και ότι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη (μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου του) για την αντιμετώπιση της διαπόμπευσής του από συνεργάτη του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής.
Στην ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών επισημαίνεται ότι στην αναφορά «καταγγέλλεται ως εμπλεκόμενος και ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή» και ως εκ τούτου εκλήθη ο πρέσβης της Τουρκίας για περαιτέρω εξηγήσεις. Διότι, «δεν είναι δυνατόν, ενέργειες του εκπροσώπου της Τουρκίας στην Κομοτηνή –καθ' υπέρβαση των προξενικών του καθηκόντων– θέλουμε να πιστεύουμε εν αγνοία της τουρκικής κυβέρνησης, να προκαλούν τριβές και εντάσεις ανάμεσα στις δύο χώρες» στη συγκυρία της επίσκεψης Νταβούτογλου στην Αθήνα και ενόψει της συνόδου του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου