Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Ομπάμα: Σοβαρή απειλή ο τυφώνας Σάντι

 Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου, 2012
Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα προειδοποίησε σήμερα ότι ο τυφώνας Σάντι είναι μια «σοβαρή και μεγάλη καταιγίδα» και κάλεσε τους κατοίκους της Ανατολικής Ακτής να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις εντολές του κράτους και των τοπικών αξιωματούχων για να προστατεύσουν τον εαυτό τους από την επέλασή του.
Ο Ομπάμα, μιλώντας μετά από μια ενημέρωση στο κέντρο αντιμετώπισης καταιγίδων της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στην Ουάσινγκτον, δήλωσε ότι οι αξιωματούχοι τον διαβεβαίωσαν ότι έχουν στη διάθεσή τους όλα τα μέσα που απαιτούνται, και τόνισε ότι «είναι σημαντικό για μας να ανταποκριθούμε σε μεγάλο βαθμό και γρήγορα» στην επέλαση του τυφώνα.
"Θα περιορίσουμε τη γραφειοκρατία και δεν πρόκειται να κολλήσουμε σε πολλούς κανόνες», δήλωσε ο Ομπάμα, ο οποίος πρέπει να φροντίσει τόσο την εκστρατεία για την επανεκλογή του όσο και για τις προσπάθειές για να αντιμετωπιστούν πολύ αποτελεσματικά οι συνέπειες της μεγάλης καταιγίδας μόλις εννέα ημέρες πριν από τις εκλογές.
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, έδωσε σήμερα εντολή για την απομάκρυνση 375.000 κατοίκων της πόλης, οι οποίοι διαμένουν σε ζώνες που μπορεί να πλημμυρίσουν καθώς πλησιάζει ο τυφώνας Σάντι. «Είναι ένας σοβαρός και επικίνδυνος τυφώνας. Ωστόσο πιστεύω ότι θα περάσει», σημείωσε ο Μπλούμπεργκ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, διευκρινίζοντας ότι η εντολή για την απομάκρυνση αφορά τους Νεοϋορκέζους που ζουν στην Ζώνη Α, η οποία καλύπτει τις παράκτιες περιοχές.
Ο δήμαρχος της πόλης έδωσε επίσης εντολή να κλείσουν αύριο τα δημόσια σχολεία.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου